Reisemobil Bord Atlas

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Reisemobil Bord Atlas 5900 husbilsplatser

Husbil Böcker – Ställplatser Europa

Reisemobil Bord Atlas innehåller information om ett stort antal husbilsplatser i Danmark, Finland, Norge, Sverige och Europa. Många bilder och detaljerad information om ställplatser, bensinstationer m.m. Den perfekta boken för dig med husbil/husvagn. Den tyska populära ”Reisemobil International Bordatlas”  utkommer nu för femtonde året  i rad. Den har 6000 quickstops/uppställningsplatser presenterade på över 800 sidor i text och bild. Två volymer, Tyskland och övriga Europa.

Reisemobil Bord Atlas för 2014 är på gång. Inför kommande år finns det 6000 ställplatser i Europa presenterade. Böckerna är på tyska men lätta att förstå!

Reisemobil Bord Atlas Boken är uppdelad i två volymer, Tyskland och övriga Europa. Flest ställplatser finns markerade i Tyskland som är en egen volym. Men många platser finns också i den andra volymen bl a Danmark, Frankrike, Italien, Österrike och Be-Ne-Lux-länderna, men även många länder i övriga Europa. Priser, faciliteter och turistinformation för varje uppställningsplats, dessutom med bra kartor. De flesta ställplatserna finns också angivna med GPS-koordinater. I boken hittar du även en utförlig förteckning över serviceplatser för husbilar där man kan fylla på vattentankarna och tömma toa- och avfallstankarna. Det är aldrig fel att ta en paus på semestern! Lätt att hitta i och förstå – även för den som inte talar tyska.

Obs! Tysk text.     Beställ Reisemobil Bord Atlas 2014 här!


Camperstop Europe 2014 – 7800 ställplatser

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.