Best med bobil

Best med bobil – Thomas gjør som Ole Einar Bjørndalen!

En bobil til rundt 1.7 millioner skal hjelpe Thomas Alsgaard tilbake i langrennstoppen. Målet er å kjempe mot de beste i langløpene i Swix Ski Classics.

I likhet med kongen av skiskyting, Ole Einar Bjørndalen, har også VM- og OL-helten Thomas Alsgaard inngått et samarbeid med Kroken Caravan Import på Åndalsnes. Nå skal også Thomas Alsgaard bruke bobil for å optimalisere treningen.

best med bobil

Thomas Alsgaard i førersetet i sin nye Hymer B-SL 878.

Genistrek

– Ole Einar Bjørndalen har geniforklart bobilbruken i forhold til trening. Hans erfaringer gjorde meg svært nysgjerrig på å teste ut et slikt opplegg, forteller Thomas Alsgaard om sin nærmere ni meter lange bobilluksus med svært god plass.

Verdens beste

Thomas er både utøver, frontfigur og eier av privatlaget Team Leasplan Go. Ambisjonen som aktiv er å komme tilbake hvor ting funker etter flere år med sykdom og overbelastning. Ambisjonen som eier er å skape verdens beste langrennsteam.

Annonse:Store profiler

– Ole Einar og Thomas er to av våre største idrettsprofiler, de er begge svært seriøse, opptatt av detaljer og går for de beste løsningene. Vi er stolte av å kunne bidra med produkter fra øverste hylle, som bobilen Thomas nå disponerer, en Hymer B SL 878 Norway Line, sier General Manager i Kroken Caravan, Tor Grüner som er svært godt fornøyd med også å ha fått Thomas Alsgaard med på laget.

Alt på hjul

Den velutstyrte doningen ble overlevert Thomas Alsgaard dagen for sesongstarten på Beitostølen. Tidligere i høst tok han lappen for å kunne kjøre en så stor bil.

– Med bobilen kan jeg oppsøke de beste forholdene og ha både overnatting, mat og alt utstyr på hjul. Bobilen betyr også at familien kan være med meg på treningsturer, forteller Thomas som fortsatt har en ambisjon om å vinne Vasaloppet – og konkurrere til han blir 50 om alt går som planlagt.

Trendy med bobil

Tor Grüner mener Bjørndalen og Alsgaard synliggjør en ny dimensjon med bruken av bobil for aktiviteter og aktive familier, både til turer, trening og det å kunne bo på startstreken.

Annonse:Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.