Gratis App Camping Sverige

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hent Gratis camping Sweden App’s til din iPhone

Bobil og Caravan Camping Sverige App`s

Camping Sverige er din komplette guide til alle Campingplasser i Sverige på din iPhone!
Med Camping Sverige har det aldri vært mer enkelt å søke og finne akkurat den campingplassen du ønsker i Sverige. Hvis du planlegger en campingtur til Sverige , er dette programmet et uunnværlig verktøy. Med all-grafiske søkemodus, må du først innskrenke til regionen du vil besøke, og deretter velge campingplasser som er vist med ikoner. Hvis du velger et bestemt ikon vil du  få tilgang til detaljeret informasjon om campingplassen. Du vil få informasjon om stjerner (Sverige Campingvärdars Riksförbunds ranking), sesong, telefonnr og kortnummerknapp for reservasjon. Du vil også få link til nettstedet til campingplassen og ruteplanlegger som vil vise deg avstand og reisetid fra din nåværende posisjon.
 Gratis App Camping Sverige iPhone klikk Her
Camping Sverige – Android Apps on Google Play
 

App camping Sverige

App camping Sverige

 
I Sverige kan du trykke på «Søk i nærheten av My Location»-knappen og se noen andre store campingplasser som ligger nær deg. Vi håper du vil få et fint besøk i Sverige! Camping Sverige er publisert av reisejournalist og www.CampingSverige.se – den største og mest brukte svenske campingplassjournal drevet av den berømte TV-verten Anne-Vibeke Isaksen og hennes mann TV fotografen Rasmus Schønning, som slo leir i mer enn 70 Land de siste 15 årene. Camping Sverige er publisert i samarbeid  med AppFactory.
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.