Astrid Lindgrens Verden, Vimmerby i Sverige,

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilferie Astrid Lindgrens Verden, Vimmerby Sverige

Bobilferie Sverige

Bobilferie med barn.

 En flott bobiltur med barn er å dra over grensen til Sverige og besøke Astrid Lindgrens verden. Astrid Lindgrens Värld eller på norsk Astrid Lindgrens Verden er en av de mest besøkte familieparkene i Sverige.
Astrid Lindgrens Värld er en 130 000 kvadratmeter stor fornøyelsespark i Vimmerby. Smaland i Sverige, som ble grunnlagt i 1981.
Utendørs er det bygget en temapark med miniatyrmiljøer hentet fra Astrid Lindgrens litteratur og gjenskapt etter bokillustrasjonene for å gjøre det hele lett gjenkjennelig. Her får en også møte Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget og maInnendørs er det utstillingshaller med tema og tablåer hentet fra forfatterens liv, foruten leseprøver på alle de språk som Pippibøkene er utkommet på, et teater, en restaurant og en bok- og suvenirbutikk. Parken holder åpent fra mai til august, og ellers er Lekparken Astrid Lindgrens Värld åpen i helgene og i ferienenge andre av Astrid Lindgrens figurer.

Pippi Langstrømpe villan

Pippi Langstrømpe villan

Astrid Lindgren satte strenge retningslinjer da hun gikk med på bygging av temapark. Maten er svensk husmannskost, og det finnes ikke en frityrgryte å se. Vil du kjøpe noe, må du oppsøke butikk, her er ingen ballongselgere eller sukkersjokk-pusherne på gatehjørnene. Her kan barna gjøre hyss sammen med Emil, klatre sammen med Pippi eller lete etter røverskatter i skogen sammen med Ronja Røverdatter. Alle finnes på hver sine områder, du oppsøker selv det som er av interesse. I løpet av sommersesongen spilles det daglig teater med sang, musikk og dans på scenen og mer improvisert omkring i parken. I tilslutning til parken ligger det også en campingplass med hytter for de besøkende.
Bobil camping Vimmerby Sverige
Hjemmesiden : Astrid  Lindgrens Värld
Svensk campingplasser Smaland
 

Bobil camping Vimmerby Sverige
2012
11 maj – 1 juni 1 dag (2 dagar)
Barn (0 – 2 år): Gratis (Gratis)
Barn (3 -12 år): 175 kr (235 kr)
Vuxen: 235 kr (325 kr)
Seniorbiljett 65+ 95 kr (120 kr)
Singelfamilj (1 vuxen & max 3 barn): 540 kr (735 kr)
Familjebiljett (2 vuxna & max 3 barn): 775 kr (1050 kr)
2 juni – 26 augusti
Barn (0 -2 år): Gratis (Gratis)
Barn (3 -12 år): 245 kr (325 kr)
Vuxen: 355 kr (500 kr)
Seniorbiljett 65+: 125 kr (155 kr)
Singelfamilj (1 vuxen & max 3 barn): 795 kr (1085 kr)
Familjebiljett (2 vuxna & max 3 barn): 1150 kr (1585 kr)
Födelsedagsbarnspecial
Fri entré för barn som fyller år samma dag som sitt besök.
(Skall styrkas med giltig identitetshandling.)
Bobilparkering
Parkering 40 kr. Quickstop (1 natt & 1 dag) 130 kr.
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.