Spa og camping

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Spa og camping i vintersesongen

Dagene blir kortere, skyggene lenger, og den kalde årstiden er over oss. Høsten kommer. Men på denne tiden av året er en tid man bør unne seg noe ekstra og skjemme seg litt bort.

Spa og camping

Spa og camping

Et par fridager i naturen, og velvære er alt som trengs for å kunne slappe av ordentlig. Tips for velvære ferie i høst eller vinter er Regenbogens skianlegg på den lille øya Oknö i Småland eller i badebyen Åhus i Skåne.

Her kan du tilbringe en flott og avslappende campingferie selv under vintersesongen. Med en velfylt propanflasken er campingvogn eller bobil er ofte like koselig og komfortabelt som et hus eller et hotellrom. Kystområdene er roet ned etter høysesongen, her kan du ta uforstyrrede turer med panoramautsikt over havet og nyte brisen i Østersjøen herlige klima.

Når du bestiller tilbudet «Spa og camping» på Regenbogen (bobilparkering i to netter for to personer fra 600 SEK) får du også gratis tilgang til velværeområdet med opplevelsesdusjer, dampbad, ulike badstuer, boblebad og treningsstudio. Prisen inkluderer også to gavekort hver 50 kr som du kan bruke for en massasje eller skjønnhetsbehandling.

Selskapets velværetilbud er svært populære spesielt i vintersesongen. Hva er bedre enn å rømme fra hverdagen med et par dager med avslapping i vakker natur, med både velvære og kulinariske opplevelser? Hvis du ønsker å reise enda litt lenger, er det et velværetilbud også for utvalgte Regenbogen destinasjoner i Tyskland.

For mer informasjon om tilbudet «Spa og camping» og flere velværetilbud finnes på http://www.regenbogen.se/erbjudanden/vaara-erbjudanden/article/spa-og-camping.html

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.