Spa och camping under lågsäsong

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Spa och camping under lågsäsong

Dagarna blir kortare, skuggorna längre, och den kalla årstiden står för dörren. Hösten är i antågande. Men just denna årstid är en tid av gemytlighet då man bör unna sig något extra och skämma bort sin kropp.

Spa och camping under lågsäsong

Spa och camping under lågsäsong

Några lediga dagar i naturen och en skopa wellness är allt som behövs för att kunna koppla av ordentligt. Ett riktigt insidertips för wellness-semester på hösten eller vintern är Regenbogens semesteranläggningar på den lilla ön Oknö i Småland eller i badorten Åhus i Skåne.

Här kan man tillbringa en underbar och vilsam campingsemester även under den kallare årstiden. Med en välfylld gasolflaska är husvagnen eller husbilen ofta lika trivsam och komfortabel som en stuga eller ett hotellrum. Kusttrakterna har lugnat ner sig efter högsäsongen, man kan ta ostörda promenader med milsvid utsikt över havet och njuta av den friska brisen i Östersjöns sunda klimat.

När man bokar erbjudandet «Spa och camping» hos Regenbogen (ställplats för två nätter och två personer från 600 kr) får man dessutom fritt tillträde till wellnessavdelningen med upplevelseduschar, ångbad, olika bastur, jacuzzi och gym. I priset ingår också två presentkort á 50 kr som man kan lösa in för en välgörande massage eller skönhetsbehandling.

Företagets wellnesserbjudanden är mycket populära inte minst under den kallare årstiden. Vad är bättre än att fly från vardagen med några dagars avkoppling i vacker natur, med både wellness och kulinariska upplevelser? Vill man lämna allt bakom sig och åka lite längre, finns samma wellnesserbjudanden också för utvalda Regenbogen destinationer i Tyskland.

Mer information om erbjudandet «Spa och camping“ samt fler wellnesserbjudanden med övernattning i stuga finns på http://www.regenbogen.se/erbjudanden/vaara-erbjudanden/article/spa-och-camping.html

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.