Att hyra husbil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Att hyra husbil är en företeelse som har blivit mer populärt de senaste åren.

Att hyra husbil. Innan du bestämmer dig för vilken husbil och vilken uthyrare du skall välja är det bra att tänka på några punkter innan du slår till.

Att hyra husbil

Att hyra husbil

Att hyra husbil. Bilda dig en egen uppfattning och kontakta gärna uthyraren med frågor. Kolla upp att den som hyr ut husbilen har den försäkrad, annars bör du kontakta ditt försäkringsbolag.Verkar uthyrningsfirman eller privatpersonen seriös?

Studera hyresavtalets villkor och kontrollera att allt verkar ok.

Annonse:

Gör en grundlig besiktning tillsammans med uthyraren. Kolla att allt finns med och att inget är skadat. Fotografera gärna husbilens utsida och insida. Det är alltid bra att dokumentera husbilens skick före och efter uthyrningen.

Fråga uthyraren vad som gäller om du råkar ut för en skada under semestern. Be om kontaktuppgifter för uthyraren och eventuellt försäkringsbolag.

När du lämnar tillbaka husbilen gör ytterligare en besiktning och kontrollera att inget är glömt och att det inte blivit några skador.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.