Bobilferie camping i de italienske innsjøene.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilcamping ved de italienske innsjøene.

Bobilferie camping Gardasjøen

Bobil Italia
Italias Lake District har tre store innsjøer og mange andre små. Garda, Maggiore og Como er de tre mest populære og flotte steder å besøke for folk med bobil. Disse er internasjonale feriesteder  hvor byboerne fra nord liker å tilbringe tid på store flotte hoteller.
Tjenester for bobiler.
Som de fleste av de viktigste turistområdene i Italia, har også Como et godt utvalg av steder å bo med bobil. Det er mange rundt 35 campingplasser i og rundt  Como, også i selve byen, så her er det nok å velge mellom, men det kan også være ganske fult om sommeren. Camping Como
Lake Como Italy | Stunning film on the area Klikk Her 
 
Topp ting å se og gjøre
Besøk byen Como og ta en av de skiltede rutene som gir flott utsikt over innsjøen og byen. Dette området er svært populært i helgene og i juli og august. For besøkende med  bobil kan det være lurt å prøve å unngå disse tidene og heller komme når veiene er roligere, det vil gi en bedre opplevelse.
Besøk den vakreste byen ved vannene, Bellagio. Vanskelig å ta seg fram med bobil, ta eller passasjerfergen fra Como og besøk Bellagio for dagen. Comosjøen er formet som en Y og Bellagio er på det punktet der de tre grener møtes.  Det har en fantastisk utsikt og en  perfekt promenade med butikker, barer og restauranter. Besøk også den vakre Villa Melzi, kjent for sine vakre hager.
 
For jentene:  En av de berømte innbyggerne i byen Laglio ved innsjøen Como er George Clooney. Få et glimt av filmstjernen i byen der han jevnlig tar joggeturer langs siden av vatnet. Bli ikke for overivrig ved hans Villa L’Oleandra fordi det lokale politiet beskytter sin berømte filmstjerne.
Lake Garda official Video klikk her 
Bruk litt tid på en av innsjøenes strender, kjør bobilen rundt hele innsjøen for å se de mange forskjellige landsbyer. Uansett hva du velger å gjøre på en bobilferie til de italienske innsjøene du vil oppleve en svært vakker natur.
Camping Garda, Maggiore og Como. klikk her
 
Utenfor allfarvei i Italia 
En bobiltur er en fantastisk måte å oppleve noen av Italias fantastiske uoppdagede områder på, faktisk liker de innvidde ofte å holde disse områdene som en hemmelighet for seg selv. Uten å si for mye og bare for de som ønsker en smak av hva det virkelige Italia kan være handler de neste avsnittene om noen av disse flotte perlene.
Abruzzo  
På østkysten av Italia, og kun 2 timer bobiltur fra Roma, er Abruzzo en av Italias best bevarte hemmeligheter. Dette området er for de som elsker utendørsliv og villmark. Det er et sted som har alt og hvor du finner noen av de mest vennlige mennesker i landet.  Her er også den tredje største nasjonalparken i Italia, Gran Sasso. Det er også noen flotte strender her og hvis du liker vin er det hjemmet til Montepulciano d’Abruzzo.
Abruzzo video
 
•Abruzzo beste strender: Vasto Marina i sør, Francavilla al Mare og Alba Adriatica lenger nord.
•Abruzzo beste ski: Roccarasso og Campo Imperatore. Ligger høyt i Appenninene, disse destinasjoner er sammenlignbare med de i Alpene, men uten køer. Det er også her du kan gå på ski og se havet samtidig og du kan også gå på langrenn her.
•Abruzzo beste naturlige underverk: I tillegg til Gran Sasso, er det Majella nasjonalpark et av de beste områdene for fjellklatring. Området rundt Fara San Martino er et utmerket sted samt Roccamorice og San Vito.
Le Marche
Le Marche er som sin nabo Abruzzo et uoppdaget paradis for naturelskere. Kysten har alltid vært et sted som har tiltrukket bobil turister, men dette området er ikke overbefolket ennå. Dette området har fortsatt følelsen av «gamle Italia» da noen  lokalbefolkningen fortsatt lever som de gjorde for seksti eller sytti år siden. Le Marche video klikk her
•Le Marche beste strender er rundt Sirolo på Conero halvøya.
•Le Marvhe beste naturlige underverk: Kalksteinsgrottene Frasassi er virkelig flotte grotter,  det er som å ta en reise til sentrum av jorden.
Trentino-Alto-Adige.
Ligger rett nordøst i landet og grenser til Østerrike. Dette er et område av kontraster. Alto-Adige er utpreget tysk og Trentino er definitivt italiensk. Trentino Alto Adige video klikk her
Trentino-Alto Adiges beste naturlige underverk er Dolomittene. Her kan du gå på ski om vinteren og ta i bruk en fantastiske natur i løpet av våren og sommeren. For de som er erfarne klatrere  i høyfjellsløyper er det også mulighet for dette.
 
Disse områdene er ideelle for bobil selv om områdene ikke har så omfattende fasiliteter som de mer berømte turiststedene. Det flotte med turen er at du kan stoppe nesten hvor som helst uten å måtte ta inn på hotell for natten.
Campingplasser. Klikk Her
Kilde: www.motorhomeroadtrip.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.