Gratis bobil parkering overnatting i Spania.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Espana Discovery  2015 (Spanish Passion)

Bobilparkering Spania gratis overnatting.

Camping i Spania, Oppdag Spania, mennesker og natur

España Discovery eller Spansk Passion er en spansk bobil og campervan overnattingsordning som likner France Passion , Ars Vivendi (Belgia), og Fattore Amico (Italia) . Det er over 100 vingårder (bodegaene) og gårder som er med i ordningen.camping spania
Plassene for korttidsopphold er lokalisert i provinsene Valencia, Alicante, Barcelona, Tarragona, Girona, Huesca, Zaragoza, og Teruel og har perfekt beliggenhet for en kort turné i nordøstlige Spania eller om du vil kjøre til den gode vintersolen i sør. Dette året er ordningen utvidet til å omfatte en rekke bodegas på vestsiden av Spania, men de fleste av de som er med  i Espania Discovery er fortsatt lokalisert på østsiden av Spania, noe som gjør det til et flott supplement til Aires guide.I fire år nå, har Espana Discovery vært et voksende nettverk av vingårder, gårder, restauranter og håndverkere som tillater bobilturister å tilbringe natten gratis på sine eiendommer. I øyeblikket (2013) er det over 200 eiendommer i guiden. Alle vertene er glade for å tilby gratis stopovers i håp om at bobil turister vil kjøpe noen av produktene deres men detet er ingen forpliktelse så du er ikke nødt for å kjøpe noe.
Utenfor allfarvei. Mens vertene i Valencia, Cataluna, Aragon og Galicia tilbyr en trygg natt på  parkeringsplass for bobilturister, er Espana Discovery enunik måte å reise i Spania. Stedene er ikke de vanlige badebyene selv om noen er nær havet. Overnattingene omfatter fjellområder og mindre traffikerte veier i landet og sørger for at du virkelig får en autentisk smak av Spania og spanske liv. Du bor på arbeidsplassen og / eller hjemme hos bonden, restauratøren eller vingårdeieren. Du kan sosialisere med lokalbefolkningen mye lettere enn når du bor på campingplasser, som ofte er fulle av utlendinger som deg selv!Gratis-Ställplatser-Spanien
 
Espana Discovery guide
Guiden er et en liten pocketbok som får plass i hanskerommet. Den er tekstet på fem språk, inkludert engelsk. Enkle symboler forteller deg om området har noen fasiliteter som friskt vann, toaletter, skyggefulle steder å parkere, og om eieren snakker engelsk.Veibeskrivelse til hver eiendomer er beskrevet, sammen med GPS-koordinater og enkelt skjematisk kart. bobil ferie spania
Et  klistremerke for frontruten følger med guiden og identifiserer deg og din bobil som medlemmer av ordningen. Alt du trenger å gjøre hver dag er å bestemme hvilken retning du ønsker å kjøre og plukke ut vert for natten! En annen fordel med ordningen er at verten  selvsagt vil være i stand til å peke ut de lokale attraksjonene, beste lokale restaurant, bar, butikk, etc.Kjøpe guide og  identifiserer deg som medlem av España Discovery.Å vise guiden og klistermerket gjør at vertene gjenkjenner deg som  medlem av España Discovery.
ESPAÑA DISCOVERY. Klikk Her
ASTURIAS.es   Tjenesteområder og parkering for bobiler
Parkering for bobiler i Spania
Medlemskap i ESPAÑA DISCOVERY gir bobilbrukere fordelen av å være velkomne til å parkere i et trygt miljø for inntil 24 timer. Mellom medlemmene av ESPAÑA DISCOVERY og deres vertskap finnes ingen økonomiske eller kommersielle forpliktelser. Likevel må bobilbrukeren forholde seg til de generelle reglene, en blanding av høflighet og respekt for andre som legges ut guiden.
ETISKE RETNINGSLINJER
Bobil brukere, medlemmer av España Discovery, må akseptere og overholde følgende regler.
1.På ankomst til det valgte stedet må du vise España Discovery guiden for inneværende år til verten. Vertene vil av hensyn til sikkerhet bare la medlemmer av España Discovery parkere over natten på deres eiendom.
2.Ankom det valgte området på en fornuftig tid. Besøkende vil ikke være velkommen midt på natten. Noen eiendommer har porter som vil være stengt om natten
3.Alle bobilturister er ikke en betalende kunde, men en velkommen gjest. Vær vennlig og takke din vert når du forlater eiendommen.
4.For å unngå unødvendig arbeid vil verten be deg om å parkere i et område som er beregnet for dette.
5.Før du parkerer på noen av disse eiendommene så sørg for at avfallstanker er tomme og at du har nok vann. Det er vanligvis ikke fasiliteter for å fylle/ tømme tanker.
6.Ikke bruk grill eller levende lys uten å spørre verten om dette er mulig.
7.Ikke bruk toaletter, vannkraner eller avløp uten vertens tillatelse.
8.Hvis du har små barn må du huske at området ikke er barnas lekeplass, ta hensyn.
9.Hvis du har hund så spør verten om tillatelse før du lar den stå ute i bånd eller løpe fritt.
10.España Discovery vertene ikke tar betalt for overnatting – ikke forvent fasiliteter som tilbys av en campingplass.
11.Av ulike grunner vil ikke en vert alltid være i stand til å ønske besøkende velkommen. Det er alltid mulig å finne en alternativ gård eller vingård ikke langt unna.
12. Sunn fornuft og høflighet er viktig. Vennligst godta noen restriksjoner. España Discovery verter tilbyr ikke tjenesten til en campingplass.
 

Annonse:

  2 kommentarer til “Gratis bobil parkering overnatting i Spania.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.