Bobilparkering og Overnatting Frankrike

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering Frankrike

Link til 700 Bobilparkering plasser i Franrike

«Aires« er områder hvor bobiler kan stoppe natten over gratis. Dette er spesielle og spesifikke områder avsatt for kun bobiler og ingen andre kjøretøy er tillatt å bruke desse områdene. Den fulle tittelen er Aire de service / Stationment pour-camping bil. Lokalitetene blir vanligvis skiltet med enten et skriftlig tegn eller en logo av en hvit campingbil på en blå bakgrunn, men disse kan variere på grunn av mye arbeid ved motorveiene og bruk av endel provisoriske skilt.
bobilparkering i frankrike
Som sagt er disse områdene vanligvis gratis eller svært billige å stoppe på. Det er ofte en restaurant på området og der er mulig å fylle på vann og deponere avfall. Disse Aires må ikke forveksles med multippel motorvei Aires som er hyppig brukt av lastebilsjåfører og også blir besøkt av mange innbruddstyver.
Noen stoppesteder kan også tilby strøm og det blir da tatt en avgift for dette. Noen steder betaler man med kontant, kredittkort eller man kjøper poletter. Det er da opplyst hvor man kan kjøpe poletter og det er ofte et sted hvor man også kan handle andre lokale varer, noe som er endel av ideen med å anlegge stoppesteder for bobiler.
Link til Google maps  kart over 700 bobilparkerings plasser i Frankrike

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.