Bobiltur til Billund og Legoland?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilferie til Billund og Legoland i Danmark?

Skal dere til Legoland eller Lalandia i Danmark i sommer? Det lønner seg å bestille billetter online, dere sparer 16% på billettprisen.

Jo tidligere du kjøper billett hos Legoland, jo mer sparer du.

Kjøper du billett til Legoland 7 dager før ankomst sparer du 15%! Kjøper du billett kun 2 dager før ankomst sparer du 10%. Hvis du ikke har bestemt deg for dato kan du kjøpe udatert dagsbillett.

En annen fordel er at du slipper å stå i billettkøen utenfor parken – køen kan bli rimelig lang!

Bobilparkering ved Legoland

Det finnes ikke en egen plass for parkering av bobiler ved Legoland, men dere blir anvist til ledig plass av personalet på parkeringsplassen. Det er imidlertid ikke lov å overnatte i bobilen på parkeringsplassen.

Ved parkering på P plasser tilhørende LEGOLAND får du ikke en parkeringsbillett ved innkjørsel til plassen.

Parkeringsbilletter kan kjøpes i Informasjonen, ved billethusene, i Kids Wear, LEGOLAND Collection, LEGO® Shop, Front Gate Shop, Go Figure, Castle Shop, Pirate Beach Shop, LEGOLAND Outlet, Candy Corner, LEGO® Chima™ Shop og Name on It i parken. Dessuten ved automater ved P1, P2 og P5. Pris: kr. 50. Forøvrig finnes bussparkering ved parkeringsfeltet P5.

Når du forlater LEGOLAND parken skal du bruke den kjøpte parkeringsbilletten ved bommen til utkjørsel fra parkeringsområdet.

Badeferie ved Lalandia

Mange har fått øynene opp for gledene ved å holde miniferie eller en større ferie i Lalandia. En oase i hverdagen der tiden brukes sammen med dem du er glad i. Med en rekke barnevennlige aktiviteter, familierestauranter, hyggelige feriehus og naturligvis Lalandia Aquadome™, er et besøk i Lalandia en sikker vinner, ikke bare for barnefamiliene, men også for alle som ønsker å holde miniferie der man finner alt på ett sted. Badeferie og bobilferie i Billund - Lalandia og LegolandDet er umulig å kjede seg på ferie i Lalandia, for det er aktiviteter for enhver smak. Etter en tur i Lalandia Aquadome kan man for eksempel prøve kreftene med bowling, minigolf, Monky Tonky-lekeland, sportshall, treningssenter og mye mer. Og kveldene i Lalandia er et kapittel for seg med et stort utvalg av lekre restauranter og massevis av underholdning i form av sceneshow, med mindre dere bare vil slappe av og kose dere i feriehuset.

Camping ved Legoland og Lalandia

Billund Hostel og Camping har åpent hele året. Mindre enn 500 m fra LEGOLAND® og omtrent vegg i vegg med Lalandia Billund, finner du Billund Camping. En moderne og velutstyrt campingplass og hytteby, med masse aktiviteter for store og små. Billund Camping er også godt egnet for bobilturer til Midtjylland, Sønderjylland og til Vesterhavet – tett på Kolding, Ribe og Esbjerg.

Billund Camping er en av Danmarks mest moderne og veldrevne campingplasser. Her er det luft- og albuerom på den 14 mål store plassen midt i Jylland. Les mer om campingplassen i Billund her.

Hotell ved Legoland og Lalandia

Verdens beste miniferie. Reis på miniferie på Hotel LEGOLAND® – fra kr. 375/pers. ved ankomst søndag. Klikk her

Kontakt LEGOLAND:

LEGOLAND ApS
Nordmarksvej
7190 Billund
Telefon: +45 7533 1333
Fax: +45 7535 3179

E-mail: info@LEGOLAND.dk

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.