Bobilferie i Danmarks innsjø distrikt Silkeborg

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Danmarks innsjø distrikt

Bobilferie Tips Danmark

I midt-østlige Jylland og i Danmarks innsjø distrikt ligger Silkeborg. Med uberørte skog, rolige innsjøer, lange strekninger ved elva og fantastisk høylandsområder er byen Silkeborg og området rundt  perfekt til en bobilferie med fantastisk natural attraksjoner og noen av landets beste kroer med ekte dansk gjestfrihet og lokal gourmetmat.

Danmarks innsjødistriktligger Silkeborg

Danmarks innsjødistriktligger Silkeborg

Ved bredden av Danmarks lengste elv – Gudenåen, tilbyr Silkeborg byen en flott introduksjon til denne pittoreske regionen hvor du kan kombinere utendørsaktiviteter som kanopadling, sykling, fiske og bading med en fascinerende kulturell fortid, blomstrende kunstnerisk fellesskap og levende restauraner.
Innsjødistriktligger Silkeborg

Innsjødistriktligger Silkeborg

Bare en kort bobil kjøretur, skjult i en kløft mellom Silkeborg og Nørre Snede, ligger byen Bryrup der kristendommen først ble  introdusert til Danmark. Dette er en gammel stasjonslandsby på den tidligere Horsens-Bryrup-Silkeborg jernbanen og den var kjent for å ha den vakreste jernbane i landet. Gjenopplev en del av denne fantastiske historien ved å ta en togtur på fem kilometer restaurerte togspor i landskap skapt av antikkens istid. Bryrup har også en av landets største moderne kunst sentre – Midtjyllands Kunst Center.
Nordover mot Viborg mellom den gamle hovedveien av Jylland Hærvejen og Gudenåen elven er Kjellerup. Området er fra middelalderen og er rikt på historie med mange kirker, klostre og herregårder å utforske
Viborg

Viborg

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.