Bobil parkering Euro Disney

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering og camping ved Disneyland Paris:

Bobil parkering Euro Disney

Du kan parkere bobilen på Disneyland Paris og du kan sover der over natten.
Disneyland Paris består av temaparkene Disneyland og Walt Disney Studios – i tillegg til kino- og restaurantområdet Disney Village. Europas Disneyland ligger 32 kilometer øst for Paris.  klikk deg inn på disneylandparis.com. Her får du forklaring på hvordan du kjører fra Paris sentrum
Bobil parkering Euro Disney
• Det koster 13 Euro å parkere på parkeringsplassen ved Euro Disney.
• Fasiliteter på stedet: April-oktober: Vann, tømmestasjon.
• Sikkerhetsvakter har en kjøretur rundt området hver time.
• Anbefaling: Parker så langt unna inngangen og karuseller som mulig, det er en del bråk fra musikken og høytalere med velkomsthilsen hele tiden.
 

• Anbefaling : Besøk denne parken i lavsesongen og/ eller på en ukedag. Vårt fredagsbesøk var kjempebra – kort ventetid og enkelt å finne fram gjennom parken. Lørdag var en helt annen historie. Overfylt og vanskelig å ta seg fram. 40 minutter ventetid på karusellene.
Bobil video – Parkering Disneyland Paris
 
Anbefalte Bobil campingplasser :
The Village Parisien : ligger på bredden av Marne i Varreddes (77) 7 km unna Meaux, 18 km unna Disneyland ® Resort Paris og 27km fra Parc Astérix
Camping Jablines: er 15 minutter fra Euro Disney og er veldig rent, med store gode plasser, resepsjonen og liten butikk. Det går også en buss  fra campingplassen til Disney hvis du vil unngå parkeringsavgift.
Le Caravaning des 4 vents : er 15 minutter fra Euro Disney. 40 min fra Paris (RER station)
La Croix Du Vieux Pont:  Camping La Croix du Vieux Pont er ideelt for bobiler og kort vei til Disneyland Paris
Internasjonal Paris

Topp 13 nyttige tips Euro Disney :

1. Fremfor alt kom dit i god tid.  Åpningstidene kan variere etter årstiden – generelt 10am i sommermånedene til 20:00 (karuseller stopper kl 19:00). Jo tidligere du er der jo mindre er køene. Skaff deg et kart! Dette er en nødvendighet! Deles ut ved inngangen.
2.  Kjøp «Rask Pass»for å unngå de store køene på de populære karusellene, de selges utenfor inngangen til karusellene, de er ikke tilgjengelig på alle av dem.
3.  Ikke prøv å gjøre alt på en dag, senk tempoet og ha en pause og en god piknik.
4. Hvis du har barn i ulike aldre kan det være best å splitte opp så de yngre barna ikke trenger å vente mens de eldre barna dra på karuseller som de er for små til.
5. Ta med deg medbragt drikke og mat da dette er svært dyrt i parken.
6.  Unngå shopping i de temabaserte butikkene. Disse er svært dyre.
7. Husk tidene til paradene og kom dit tidlig slik at du kan få en god plass og dine barn vil ha en god utsikt.
8.  Ta alt du trenger med deg inn i parken – det er veldig lang vei å gå tilbake til parkeringsplassen.
9. Ikke glem å ta med sportsvogner fordi barn vil bli veldig slitne.
10. Forvent å bli helt utslitt av overlykkelige og ivrige barn.
11. Unngå for enhver pris Euro Disney ved juletider da det er veldig trangt om plassen da.Resten av året er midtuke å anbefale om det er mulig for deg.
12. Velg riktig inngangsbillett:   Inngangsbilletten koster 41 euro (rundt 320-330 kroner) for voksne og 33 for barn fra 3 til 11 år. (Barn under 3 år kommer inn gratis.) Etterpå er alt gratis, bortsett fra mat og suvenirer. Om man utvider billetten og betaler 49 euro for voksne og 39 for barn, kan man i tillegg gå inn i Walt Disney Studios, som er å anbefale… Man kan kjøpe to- og tredagerspass. Hurtigpass (Fastpass) gir deg mulighet til å slippe køene
13. Årspass kan være lurt om du har tenkt å gå der mer enn 1 gang i året.Bobileiere kan overnatte på parkeringsplassen, til en kostnad på € 13 – 20,  og det er dusj og toalett tilgjengelig.  Parkering er gratis hvis du kjøper et årspass. Årspass kan ta litt tid å skaffe da du må til et kontor i parken og få tatt bilder etc.
Karuseller som passer for barn:
3 år gammel:
1. Buzz Lightyear
2. Star wars simulator
3. Snøhvit
4. Pirates of the Caribbean
5. Litle world
8 år gammel:
1. Runaway Train
2. Star wars simulator
3. Pirates of the Caribbean
4. Haunted House
5. Buzz Lightyear
Husk å bestille flybilletter samtidig med bestilling av bobil. Svært mange fly lander på Paris – hovedflyplassen i Frankrike, mulig å få hentet bobilen der. Flybilletter og evt. overnatting på hotell kan dere finne på lenkene under:
Expedia  ebookers G o To Gate  KLM Lufthansa  Reisefeber  Skyscanner  Supersaver.no  Travelstart

Søk og bestill leiebobil i Frankrike her:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.