Campingkort til bobilferien

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Camping Key Europe eller Camping Card International?

Det er ulike campingkort på markedet og det kan være ganske forvirrende å finne ut hvilket man har bruk for. Vi har forsøkt å forklare forskjellene. Slik vi forstår det så holder det lenge for oss vanlige bobilturister å bruke Camping Key Europe.

Camping Card International

Camping Card International ( også kjent som CARNET ) er et plast identitetskort for camping som kan brukes over hele verden , unntatt i USA og Canada .

I noen land i Skandinavia er det obligatorisk å ha et campingkort for å få tilgang til campingplasser , men dessverre  er CCI ikke lenger akseptert på en rekke campingplasser i Sverige som  tilhører SCR -nettverket . Camping Card International – Camping Card International (CCI) – NAF

Camping Key Europe

Camping-Key-Europe-CKEEuropas mest komplette campingkort er Camping Key Europe .Camping Key Europe (CKE).Kortet som gir adgang til 250 norske campingplasser. Ditt Camping Key Europe kort fungerer som gyldig ID på campingplasser og kortet gir deg også mange fordeler og rabatter . Det er allerede ca 2200 europeiske campingplasser som tilbyr rabatter på opptil 20 % .  En ny funksjon er at Camping Key Europe er det generelle campingkort for Skandinavia og tilbyr et bredt spekter av fordeler ved camping .

Camping Key Europe er det nye europeiske campingkort som erstatter det gamle kortet Camping Card Scandinavia . Kortet er eiet av de skandinaviske campingorganisasjonene og to av Europas største bilist organisasjoner , ANWB fra Holland og ADAC fra Tyskland .

Målet med kortet er at organisasjonene skal arbeide sammen for å utvikle europeisk camping og tilby gjestene en optimal camping opplevelse .
Med Camping Key Europe i hånden  er Europas og alle SCR – tilknyttede campingplasser tilgjengelig for deg . Kortet gir deg også  ulykke og tredjepartsforsikring samt mange gode rabatter og tilbud fra partnere i Sverige og resten av Europa .

Et annet kort som kan hjelpe deg til å spare endel penger hvis du reiser utenom høysesong er:

acsi cardACSI Camping Card – ACSI Eurocamping: Mer omfattende enn noensinne er 2014-utgaven av campingguiden fra Camping Card ACSI, som utenom høysesongen tilbyr rabatterte opptil 50 % på de 2700 samarbeidende campingplasser i 20 land.

Bestill ACSI Camping Card klikk her

 

Camping Card Scandinavia (CCS)

Camping Card Scandinavia

Camping Key Europe er det nye europeiske campingkort som erstatter det gamle kortet Camping Card Scandinavia

Kilde: bobilportal.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.