Gratis bobilferie i Storbritannia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gratis ferie med bobil i Storbritannia

Blir du medlem i BritStops kan du få gratis bobilferie på vingårder, puber, bondegårder, gårdsbutikker, vertshus og små lokale bryggerier i Storbritannia.

BritStops ble grunnlagt av et engelsk ektepar og har i de siste årene blitt mer og mer populært i hele Storbritannia. BritStops gir deg muligheten til å parkere bobilen din på 146 steder på landsbygda i hele Storbritannia helt gratis. Det er muligheten til å oppleve noe utenom vanlige bobilparkeringer og campingplasser som har gjort BritStops populært.

Bobilferie i England

Bobilturist hos Colin’s pub

BritStops selger katalog og adgangskort som gir deg rett til å bruke overnattingstilbudet. Brit Stopper koster £ 25 per år, ca 250 norske kroner.

Vertskapet rundt om i Storbritannia tilbyr ofte ulike hjemmelagde produkter til sine gjester. Det er ikke noen form for kjøpetvang, men de fleste legger allikevel igjen en del penger. Du finner produkter som mat, frukt og grønt, øl,  vin og mye mer. Husk at du ikke bare er gjest hos en familie, men også på en arbeidsplass. Vær derfor oppmerksom på at det som regel ikke er lekeplasser eller andre aktiviteter for barn. Bruk heller ikke fasiliteter du ser uten at du har fått lov til det.

Bobilferie i England

Mange puber og vertshus er med i BritStops

For kilde og mer informasjon, besøk Britstops.com

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.