Behov for internett i bobilen?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Behov for internett i bobilen?

Med ice.net i kan du la barna i baksetet eller kollegaen i passasjersetet bruke internett når dere er på veien. Med ice.nets teknologi og unike dekning i hele 75 prosent av landarealet i Norge er valget enkelt for deg som er ute på veiene.

Behov for internett i bobilen?

Behov for internett i bobilen?

Ice.net leverer stabile mobile internettløsninger for alle typer kjøretøy, inkludert lastebiler, campingvogner og servicebiler som har behov for å være på nett.

Mange tror at internett i bilen bare er tilgjengelig for de som kjøper ny bil med dyrt ekstrautstyr. Slik er det ikke; ice.net

Med ice.net skaper du en trådløs sone i bilen der alle passasjerer kan være på nett samtidig!

Klikk her for å lese mer om ice.net eller bestille abonementet som passer deg.

Om Ice.net

Ice.net ble opprettet i 2003 med en visjon om å tilby bredbåndstjenester til hele Skandinavia, da de øvrige operatørene mente at store deler av befolkningen måtte greie seg uten mobilt bredbånd. ice.net har i dag en dekningsgrad på 75 % i Norge og når opptil 12 mil utenfor kysten.

ice.net kan brukes på hytta, båten, bilen, byen og ellers der du ferdes. Med mobilt bredbånd fra ice.net har du uslåelig dekning i Norge og Skandinavia. Å alltid være koblet til internett bør være en selvfølge – noe ice.net, med vår unike teknologi, kan hjelpe deg med!

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.