Husbil Camping i Sverige – First Camp

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Husbil Camping i Sverige

Husbil Semester Sverige

Har du husbil? Välj en plats precis vid havet, eller kanske i den lugna vindstilla dalen? På husbil semestern ska hela familjen vara tillsammans och ha kul – helst hela tiden. First Camp har tagit fasta på detta och erbjuder fina stugor på en rad olika campingplatser över hela Sverige. För om barnen trivs får också mamma och pappa semester.Camping i Sverige - First Camp 1

Idén är ganska enkel: en bekväm stuga och camping för hela familjen på ett ställe där alla kan hitta de man helst vill göra. Barnen vill kanske leka och tävla, mamma och pappa vill ha lugn och ro med en bra bok och kanske med en god bit mat på kvällen. First Camp erbjuder allt detta och mer därtill.

Boende och aktiviteter i toppklass

Hos First Camp finns hus och stugor i olika storlekar och med olika standard. Gemensamt är att de ligger på campingplatser med ett attraktiva läge, oftast strandnära. Alla ankläggningar har restaurang och en bra och välsorterad butik. Förutom sol och bad och allt de som hör sommaren till erbjuder varje camping aktiviteter och underhållning för både stora och små. Blix barnklubb är uppskattad av både barnen och föräldrarna. Många har artistuppträdanden och även dans.

Sevärdheter och golf

Eftersom campingarna ligger attraktivt finns ofta gott om utflyktsmål och sevärdheter i närheten. På programmet står också vandringar, klättringar, vattenaktiviteter och organiserade tävlingar av olika slag. Några av campingarna ligger i närheten av fina golfbanor.Camping i Sverige - First Camp 3

Upptäck Sverige i sommar.

Om du kör First Camp-turen från Malmö i söder till Luleå i norr ökar chanserna att hela familjen får en lyckad semester i en fin stuga. Klicka på webbsida och gör din onlinebokning.

Malmö

Sveriges tredje största stad med cirka 294 000 invånare. Här finns ett stort utbud av teater, nöje, shopping, design, museer och restauranger. Via Öresundsbron går det snabbt att sig över till Köpenhamn.

Mölle

Längst ut på Kullahalvön ligger denna klassiska badort. Här finns några av Sveriges bästa vågor och Mölle är därför populärt bland surfare. Kullaberg erbjuder även fantastiska naturupplevelser.

Torekov

En gång i tiden ett litet fiskeläge, nu ett sommarparadis för den som vill njuta av sol bad, god mat och spa-besök. En kort båtresa bort ligger den mytomspunna ön Hallands Väderö, idag ett naturreservat.

Eriksöre

I närheten av Färjestaden på sommarpopulära Öland. Campingen ligger strandnära i ett lummigt område. Öland är cykelvänligt och inom räckhåll finns en mängd sevärdheter som Eketorps fornborg.

Ekerum

En vacker semesterpärla på Öland, ett par kilometer söder om huvudorten Borgholm med shopping, nöjen och restauranger. I närheten ligger också Ekerums fina golfanläggning med två 18-hålsbanor.

Tylösand

Ett riktigt sommarparadis med en sju kilometer lång sandstrand. Givetvis ett eldorado för surfare och omtyckt både bland barnfamiljer och ungdomar. Här finns Sveriges enda livräddarskola.

Kolmården

Här lockar framför allt Kolmårdens djurpark, som är en av Europas största. Det finns delfinarium och en gondolbana över Safariparken. För den historieintresserad finns har även lämningar från Sveriges förhistoria.

Karlstad

Attraktiv camping precis vid Vänerns strand med skogar, ängar och vacker natur inpå knuten. Lämplig utgångspunkt för utflykter i Värmland bland annat till Selma Lagerlöfs Mårbacka.

Umeå

Norrlands största tätort och även universitetsstad. Förutom bad och vattenaktiviteter finns också möjlighet att boka forsränning i grannskapet eller vandra i inlandsisens spår.

Luleå

En norrländsk sommarstad med närhet till en vacker skärgård med mer än 700 öar, holmar och skär. Världsarvet Gammelstad med en medeltida stenkyrka är en av de bäst bevarade kyrkstäderna i världen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.