Adria – Alpina-serien

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Adria – Alpina-serien har fått nytt utseende

Adria kan på Elmia Husvagn Husbil visa upp deras helt omarbetade Alpina-serie. Med förbättringar i allt från konstruktion till design är längre hållbarhet en av riktlinjerna för husvagnarna.

Adria - Alpina-serien

Adria – Alpina-serien

– Vi har gjort en total förnyelse. Allt från konstruktion till planlösning, inredning och de mindre detaljerna. Det ska se bra ut och vara praktiskt men framförallt har stort fokus legat på hållbarhet, säger Peter Blomqvist, VD på Adria Caravan AB.

Den nya konstruktionen är extra tålig samtidigt som den klarar ett nordiskt vinterklimat. Det gör att Adria förlängt sin garanti från 5 till 7 år.

– Samtidigt är det inte bara hållbarheten som är viktig. Tittar du in i våra vagnar ser du att mycket arbete gjorts med inredningen och i detaljer. Bara ljusinsläppet från vårt panoramafönster i framdelen gör en stor skillnad, säger Peter Blomqvist.

En husvagn sticker ut

I Adrias monter i Hall B finns alla serier och modeller men den husvagn som sticker ut är Alpina 903 HT. När Elmias reporter är på besök är det flera personer som kommer fram och har frågor. Ryktet verkar ha gått om den längsta modellen i serien.

– Det är vår största nyhet på alla sätt för modellår 2016. Är du nyfiken är du välkommen förbi att titta in, avslutar Peter Blomqvist.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.