Hyresgästföreningen möter hyresgäster

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hyresgästföreningen möter hyresgäster med bobil på Framtidsveckan

Nu provar Hyresgästföreningen region norra Skåne ett nytt sätt för att prata med och lyssna på hyresgästerna. Nämligen genom att åka ut med en bobil.

Hyresgästföreningen möter hyresgäster med bobil på Framtidsveckan

Hyresgästföreningen möter hyresgäster med bobil på Framtidsveckan

– Det är viktigt för oss att träffa hyresgäster och våra medlemmar för att höra deras tankar om sitt boende och sin boendemiljö, säger Lotta Jidewå som är ordförande i Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby.

På tisdagen den 12 september mellan klockan 13 och 17 deltar Hyresgästföreningen på Framtidsveckan i Kristianstad. Då finns föreningen på plats utanför Galleria Boulevard med sin nya husbil, kallad ”bobilen”, för att prata med hyresgäster om hur det är att vara just hyresgäst.

– Vi lyssnar på deras situation och vi berättar om hur man kan engagera sig för att förbättra sitt boende och skapa trivsel och trygghet i sitt område. Vår jurist svarar även på frågor om rättigheter och skyldigheter i hyresrätt, men också om hur hyressättningen fungerar, säger Lotta Jidewå.

Hyresgästföreningens «bobil» är en husbil som är dekorerad med Hyresgästföreningens färger och som ska användas till att köra ut i bostadsområden, på festivaler, vid mässor och andra evenemang för att möta hyresgäster och allmänheten. Både anställda och förtroendevalda finns med i bobilen – just denna gång fylls den med, förtroendevalda från Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby, en verksamhetsutvecklare och en jurist.

– Jag ser fram emot att vara på plats. Det ska bli jättekul att prata med hyresgäster på ett nytt sätt när vi nu för första gången åker ut med vår nya bobil i Kristianstad, säger Lotta Jidewå, ordförande i Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.