Husbil På Väg med 15 års vägassistans

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Husbil På Väg med 15 års vägassistans i Europa utan viktgräns.

Nytt mervärde från Midland: Husbil På Väg med 15 års vägassistans i Europa utan viktgräns.

Husbil På Väg med 15 års vägassistans

Husbil På Väg med 15 års vägassistans

Midland lanserar nu Husbil På Väg, ett nytt mervärde för Husbilar med vägassistans i 15 år, utan premie, självrisk eller viktgräns. Husbilsägarens motprestation är service med Midlandolja på Midlandauktoriserad verkstad var 12:e månad eller enligt tillverkarens serviceintervall, vilket som infaller först. Husbil På Väg ger husbilsägaren självriskfri bärgning eller hjälp på plats för driftstopp i hela Europa, med fritt inträde upp till 15 år.

Midland stöttar lanseringen genom att skapa trafik till Midland-auktoriserade husbilsverkstäder. Över 10 helsidesannonser körs 2016 i Husbilen Test och Husvagn & Camping. Dessutom annonseras Husbil På Väg i Husbil Direkt (direktbrev till över 10 000) och Husbilskompisars serviceverkstadslista.

Midland är ett litet men snabbväxande oljemärke i Sverige och Europa. Förutom ett brett smörjmedelssortiment för olika fordonstyper har vi i Sverige koncentrerat oss på att leda utvecklingen inom områdena garantier och miljö. Dessa mervärden har i kombination med kunskap och servicenivå skapat samarbetspartners som till exempel Subaru och Suzuki.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.