Flygvapenmuseum en utmärkt upplevelse

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Flygvapenmuseum en utmärkt upplevelse

Omdömet blir ”Utmärkt” när Swedish Welcome avslutar sin kvalitetsundersökning av Flygvapenmuseum.  Särskilt högt betyg får museet för sitt arbete med tillgänglighet och trygghet.

Swedish Welcome certifierar boenden och upplevelser inom den svenska turistnäringen och kombinerar kvalitet och hållbar utveckling inom ett hundratal områden. Under såväl förbokade som hemliga besök gör professionella rådgivare en bedömning av allt ifrån gästvänlighet till städning och fastighetsdrift. Betyget Utmärkt är näst högsta betyg i Swedish Welcomes certifieringssystem.

– Certifieringen fungerar som en garanti för besökaren att vi som upplevelseanläggning håller hög kvalitet. Den är också ett löfte om att fortsätta arbeta för att bli ännu bättre, inte minst utifrån de förbättringsåtgärder som rådgivarna föreslår. Nöjda är vi inte förrän vi når högsta betyg, säger Elisabeth Lagvik, chef över Flygvapenmuseums publika verksamhet.

Betyget Utmärkt innebär att Flygvapenmuseum ”visar prestanda och ledarskap som överträffar nästan alla gästers krav idag. Investerar mycket tid och engagemang på underhåll, uppföljning och förbättring av prestanda. Driver utvecklingsprojekt som inkluderar kompetensutveckling av medarbetare.”

Särskilt högt betyg får museet på områdena tillgänglighet och trygghet, liksom mottagande i reception och butik.

– Vi jobbar aktivt för att göra våra lokaler och utställningar trygga och tillgängliga för alla, bland annat genom regelbundna tillgänglighetsvandringar. Ett besök på Flygvapenmuseum ska vara givande och enkelt att genomföra oavsett ålder, förkunskaper eller handikapp. Det är roligt att vårt arbete uppmärksammas på det här sättet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.