Reisealternativer sommeren 2015

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Mange valgmuligheter for reiselystne nordmenn sommeren 2015!

Det kalde og våte høstværet har inntatt landet, og mange begynner nå å planlegge neste års ferie. En undersøkelse Ving har gjort blant 11 000 nordmenn sier at de varme temperaturene i år ikke har hatt noen påvirkning på neste års ferievalg.

bobil 2015

Før var det solen og varmen som stod øverst på ønskelisten, men den nye trenden er at folk gjerne reiser bort, bor på lekre hotell og opplever nye ting, til tross for sydentemperaturer her hjemme.

Thassos og greske øyer – neste sommers storfavoritt

Hellas er blant reisemålene som stadig øker i popularitet. De siste årene ser det ut til at små greske øyer og gresk kultur ligger nordmenns hjerter stadig nærmere. På grunn av den store etterspørselen tilbyr Ving nå hele 38 reisemål på 14 øyer i Hellas sommeren 2015.

Den største nyheten neste sommer er charter fra Oslo til Thassos. Denne usedvanlig grønne øya helt nord i Egeerhavet er en yndet plass for lokale ferierende – altså et sikkert valg for den som vil feriere så gresk og så avslappet som mulig. Klippelandskapet med utallige langgrunne sandstrender gjør det til en perfekt øy for både avslapning og utforskning. Kystveien rundt øya er bare 10 mil, og Ving har flere hyggelige reisemål å velge mellom på øya. På Thassos finner du også noen av Hellas’ fineste hotell, alt fra store luksushotell til små boutiquehotell og familieresorter.

– Alle kan finne sin greske favoritt blant vårt store utvalg, og man behøver heller ikke nøye seg med én favoritt, på ving.no er det mange gode kombinasjonsmuligheter. Du kan for eksempel reise en uke til Rhodos og tilbringe den andre på Tilos, eller være en uke i Parga kombinert med en uke på Lefkas. Det er mange valgmuligheter for den som ønsker variasjon, sier Tonje Fossum, kommunikasjons- og markedsdirektør i Ving.
Flere nye reisemål i Kroatia
Kroatia tiltrekker seg reiseglade nordmenn år etter år, og har noen av de meste fornøyde kundene våre. Sommeren 2015 har Ving markedets bredeste program i Kroatia med hele 16 reisemål fordelt på 3 områder. Uansett hvor i Kroatia du vil, finner du reisemålet ditt på ving.no, og du kan reise hit med både charter- og rutefly. Neste sommer kan du også reise direkte fra Stavanger til Split.

Neste sommers største familiereisemål
Tyrkia, Mallorca, Rhodos og Bulgaria vil nok bli familiefavorittene også neste sommer. Her er hotell, strender, restauranter og underholdning tilrettelagt for at hele familien skal få en fin ferie. Våre populære familiekonsepter Sunwing Family Resorts, Family Garden og SunConnect Resorts finnes på flere av disse reisemålene. Man flyr hit fra nesten hele Norge – til Tyrkia flyr vi fra hele 11 flyplasser landet over. Nyhet for neste sommer er at vi også har satt opp en charterflyvning direkte til Bulgaria fra Bodø.

Leie bobil i ferien?

Annonse:

Trening i ferien – en voksende trend
Sunnhet og trening har aldri vært så i vinden som nå. Ving har fulgt nøye med på denne utviklingen og ønsker å tilby kundene våre et komplett tilbud for trening i ferien.  Derfor kommer vi til å tilby flere treningsreiser og øke treningstilbudet på hotellene våre med blant annet utendørstrening, timer med personlig trener og løpetimer. Man får også muligheten til å laste ned kart over fine løperuter rundt Sunwing-hotellene våre.

Nordmenn elsker valgmuligheter
På ving.no kan man nå velge mellom 300 reisemål, og i følge undersøkelsen vår blir ikke nordmenn matte av alle valgmulighetene som finnes. Tvert i mot synes folk det er gøy å se på alle alternativene og finne frem til den perfekte ferien, noe Ving nå har tatt høyde for. I tillegg til de vanlige charterreisene som mange er glade i, tilbyr Ving ruteflypakker der man kan kombinere den flyreisen som passer best med det reisemålet og hotellet man ønsker. Man behøver altså ikke lenger velge én- eller toukers ferier, man kan reise fem, ti eller tjue dager hvis man heller vil det. Forskjellen på Ving.no og reiseaktører som bruker søkemotorer er at man er dekket av pakkereiseloven når man bestiller fly og hotell hos oss. I tillegg er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet, dersom noe skulle skje i løpet av reisen.

– Mange syntes det er trygt å reise med denne sikkerheten. Vi ønsker å gjøre ferien til de beste dagene i året for alle som reiser med oss, avslutter Fossum.

Charter og pakkereiser: