Bobilen Kabe Travel Master

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Kabe er kjent i Norge for velutstyrte helårs campingvogner, men fabrikken lager også bobiler i like høy kvalitet.

En av de siste modellene er Travel Master 810 QB. Dette er en integrert campingbil som kan brukes året rundt.  Det spesielle med en integrert bobil er det innbydende førermiljøet som øker følelsen av luksus. Her kan du reise fritt dit du vil og bo kongelig i ditt eget hjem hele veien.

Kabe Travel Master 810 QB er en eksklusiv bobil. Umiddelbart så ser den ikke noe spesielt anderledes enn andre bobiler. Den er utstyrt med vinkelkjøkken, dagligstue, dobbeltseng og heve /senkeseng lengst fremme i vognen. Kikker man nærmere på bobilen finner man mange smarte og gjennomtenkte løsninger. Kabe Travel Master 810 QB har en totallengde på 810 cm, totalbredden er 231 cm. og totalhøyden er på 295 cm. Egenvegten er på 3950 kg, med andre ord må du ha sertifikat klasse C1 eller høyere.

Kabe Travel Master 810 er sm nevnt en integrert bobil, det betyr at det er Kabe selv som har bygget karrosseriet.

Kabe Travel Master 810 er sm nevnt en integrert bobil, det betyr at det er Kabe selv som har bygget karrosseriet.

Vinterisolert bobil

Kabe ledelsen sier at for at de skal kunne lage en campingbil som tåler kong vinter, er de nødt til å bygge karrosseriet selv etter prinsipper fra de velrenomerte campingvognene.

Førerkabinen er ofte et svakt punkt i bobiler med hensyn på isolering, dette fordi det finnes mange kuldebroer og at man kan ikke gå på akkord med trafikksikkerheten. Kabe har derfor valgt å bygge førerkabinen selv på en høy-isolert måte. Kabe har blitt kvitt kuldebroene ved å bla trekke vannbåren varme helt ut i førerkabinen. Det er også et isolerende plisse-gardin ved frontruten. På begge sider av gardinet blåses det varm luft oppover, dette fører til at kuldebroene nesten forsvinner helt. Travel Master 810 QB er også utstyrt med dobbelbunn, vannbåren sentralvarme og gulvvarme, innvendig gråvannstank og mye mer. Bobilen er optimert for bruk hele året.

Soverommet i bobilen

Travel Master 810 QB er utstyrt med soveavdeling bakerst i bilen. Sengen er en frittstående dobbelseng. Sengen er blitt noe hevet for å gi plass til skap og garasje under sengen. Bobilen utnytter plassen maksimalt, og man legger faktisk ikke merke til om sengen er noe hevet.

Travel Master 810 QB er utstyrt med soveavdeling bakerst i bilen.

Travel Master 810 QB er utstyrt med soveavdeling bakerst i bilen.

Bobilens dusj, vask og toalett

I midten av bobilen finner du badet, med vask, toalett og dusjkabinett.

Badet, vask,wci Kabe Travel Master Integrated 810 QB

Badet med dusj, vask og wc i Kabe Travel Master Integrated 810 QB

Bobil kjøkkenet

Kjøkkenet er formet som et vinkelkjøkken. Her ser man også gjennomtenkte og smarte løsninger. Det kan nevnes at det er satt inn LED lys under bordplaten, og veggen bak kjøkkenbordet er laget med acryl med innlagt lys. Videre finner du mange skuffer og skap, stekeovn, komfyr og vask.

Kjøkkenet i Kabe Travel Master Integrated 810 QB

Kabe Travel Master 810 QB
Stort vinkelkjøkken med indirekte lys under bordplaten

Daglig stuen / sittegruppen i bobilen

Sittegruppen kan leveres med skinnseter eller 9 andre tekstilvarianter. Sittegruppen har plass til 4 voksne personer.
Utenom den store dobbelsengen bakerst i bobilen er det en heve/senke seng over førersetene. Når det denne senkes ned blir det liggeplass til minst 2 personer. Man legger ikke merke til denne sengen når den er i hevet posisjon.

Sittegruppen i Kabe Travel Master

Sittegruppen i Kabe Travel Master

Vil du lese mer om Kabe? Ta deg et besøk på deres norske hjemmesider – klikk her.

Annonse:

  6 kommentarer til “Bobilen Kabe Travel Master

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.