Bobilvurdering – Eura Integra Style

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Vurdering av bobil Eura Integra Style 700 EB

For noen år tilbake forandret Eura Mobil byggemetodene på de integrerte bobil modellene, metoden minner om flyindustriens og har resultert i at de helintegrerte modellene har fått et særegent utseende.

Vurdering av bobilmodellen Eura Integra style

Vurdering av bobilmodellen Eura Integra Style

Fronten på Eura Integra Syle er karakteristisk med markerte hjulbuer fremme og spiss front som er smalere enn resten av bilen. Den

Planløsning Eura Mobil Integra 700 EB

Planløsning Eura Mobil Integra 700 EB

store frontruten gir bilen et nesten insektslignende utseende når man ser bilen foran. Invendig er modellen noe mer konservativ, designerene har ikke fått like frie tøyler innvendig som utvendig. Innvendig er det orden og det meste ser ut som du forventer.

Bak førerstolene finner du en vinkelsofa gruppe som med førerstolene gir 4 sitteplasser. I midten av bilen finner man kjøkkenet og bad. Lengst bak i bilen er soverommet med enkeltsenger på langs som kan omdannes til en stor dobbelseng. Over førerstolene finnes det en nedsenkbar dobbelseng, og under sengene bak finnes en stor og flott garasje.

Eura Mobil Integra sittegruppe

Innvendig i Eura Mobil Integra.

Utsiden av bilen består av glassfiber, grillen er laget av rustfritt stål og bilen ruller rundt med 16″ aluminiumsfelger. Chassis er levert av Fiat og totalvekten er hele 4500 kg. Bobilen er utstyrt med 130 HK dieslmotor. Akselavstand er 4,04 meter, totallengden er 7,5 meter og bredden er 2,3 meter.

Bak rattet legger man merke til at det er befriende lite støy, dvs lav motorstøy, ingen skranglelyder eller andre ulyder fra innredningen. Etter litt tilvenning til bilen oppfører den seg som en forholdsvis kvikk og rask turkamerat. Sikten fremover og bakover gjennom store speil er god.

Sittegruppe i Eura Mobil Integra Style

Sittegruppe i Eura Mobil Integra Style

Kjøkken er praktisk tillaget. Kjøleskapet rommer hele 190 liter inkludert fryseboks. Det finnes nok skap og hylle plass til det meste.

Integra kjokken med kjoleskap

Integra kjøkken med kjøleskap

I soverommet som består av 2 langsmonterte senger som kan endres til en stor dobbelseng, finnes garderoben. Garderoben er plassert under den venstre sengen. Siden bobilen ikke har dobbeltgulv så får du stor nok høyde til å henge opp både kjoler og dresser. Overskapene er små, det er tett mellom skapenes underside og senger, men de er elegante og gir inntrykk av kvalitet. Forkanten av skapene er av aluminum, noe som bidrar til å minimalisere ulyder fra innredningen.

Badet har et separat dusjkabinett og plass nok til både folk og tilbehør. Du finner håndkleholdere, skap for shampo, såpeholdere og diverse på veggen og under vasken. I gulvet er det 2 sluker, i tilfelle bilen står litt skjevt. Belysningen betjenes med en enkel bryter som selv barn kan bruke.

Eura Mobils bad og kjøkkenløsning

Eura Mobils bad og kjøkkenløsning

Sittegruppen er ikke like komfortabel som resten av bilen gir inntrykk av. Ryggstøttene er litt for bratte og gir ikke veldig god støtte for korsryggen.

Vanntanker, batteri og ladere ligger frostsikkert.

Det er ingen tvil om denne bobilen bør stå høyt oppe på listen over mulige kandidater hvis du vurderer å anskaffe deg en ny. Bodelen er av gjennomført kvalitet, smarte løsninger og pent design, det er god plass til hele familien og sist og ikke minst: dette er en meget stillegående bobil.

Bobil fakta:

Eura Mobil Integra Style 700 EB
Chassis: Fiat
Motor: 130 hk Multi Jet 4-cyl diesel
Utvendige mål: L/B/H: 7,49/2,30/ 2,99 m
Totalvekt: 4 500 kg
Antall senger: 4

Hjemmeside til Eura Mobil – klikk her

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.