Bobilmerket Laika

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Laika en liten og gammel bobilprodusent kjent for kvalitet.

Laika har produsert bobil i over 45 år, produksjonen er forholdsvis liten sett i europeisk sammenheng. Laika er kjent for kvalitet og produktutvikling.

Laika er som nevnt et gammelt bobilmerke, de er lite utbredt i Norge, selv om de har produsert bobiler i over 45 år. Laika har bygger nye produksjonsanlegg for å øke kapasiteten fra 2200 til 6000 bobiler/år. Laika er ledende på produktutvikling, blant annet kan man nevne at Laika var først ute med gjennomføring av LED belysning i hele bilen!

Laika Kreos 6 / 7 / 8000

Laika Kreos 6 / 7 / 8000

Dette står Laika bobilmerke for:

45-ÅRS ERFARING.

Design og produksjon gjennom 45 års gir rom for innovative løsninger.

Bruk kvalitetsmaterialer.

Laika tester nøye alle materialene som brukes i produksjonen av sine bobiler. Produsentene av disse materialene må oppfylle høye kvalitetskrav for å bli Laika leverandører

Nye og energisparende løsninger.

Laika bestreber seg på å alltid tilby svært praktiske løsninger. Noen av disse kan ikke nødvendigvis oppdages ved første blikk, de blir verdsatt bare når du bruker bobilen, som for eksempel uavhengige lysbrytere og LED belysning.

Uovertruffen isolering av bodelen.

Laika kreos

Laika kreos

Vegger, gulv og tak, har god isolasjon av typen Styrofoam. Dette bidrar til komfortabelt også i den kjøligere årstid

Oppvarmede avløp og ferskvanntanker

i frostsikkert dobbeltgulv. DOMESTIC vannsystem. Med høy kvalitet, stiv polybuthylene rør og fittings og 40 mm diameter avløpsrør med

Marine Style bord

Justerbart bord i alle retninger. Kreos og Rexosline kjøretøy (i tillegg til X-serie bil med Lformede dinette versjonen) er utstyrt med en 360 graders justerbart bord med teleskopiske ben. Lett å senke, takket være en enkel knapp

Marine Style tak

Innvendig tak på Rexosline, Kreos og Ecovip bobiler er dekket med et materiale med støydempende og isolerende egenskaper.

Dobbelt gulv

Dobbel gulvareal i en del modeller tillater opprettelsen av svært praktisk oppbevarings rom med belysning, tilgjengelig fra begge sider (Ecovip serie og Kreos alkove).

Allsidig utstyrt

Laika tilbyr muligheten til å velge for eksempel elektrisk justerbare bakre seng (tilgjengelig på enkelte modeller) eller drop-down bed i salongen.

Laika bobier er designet for fremtiden

LAIKA BOBILER har blitt designet med fremtidsrettede løsninger, slik at du enkelt kan tilpasse ditt kjøretøy.
Laika Kreos alkove og Ecovip serien er utstyrt med en koplingsboks på taket, som gjør det mulig å kople tak montert utstyr på en enkel måte.

LUTON varm luft distribusjonssystem.

Et spesialisert system leverer varm luft til Luton, og fordeler den i alkoven
på en fordelaktig måte i den kalde årstid.

Ecovip: navnet som lager historie innen mobil fritid

Ecovip: navnet som lager historie innen mobil fritid

Sovekomfort

LUTON senger med sengebunn av buede staver i tre. For perfekt sovekomfort. På Rexosline og Kreos serien, ekstra komfortable madrasser «Laika Sleeping System»®.

ELECTRIC DROP-NED SENG

(valgfritt) over salongen (LAV-profiler) Åtte lav profil modeller kan utstyres med seng over salongen, elektrisk justerbar. Takhøyde under hevet seng er 1,85 meter. Leveres i to varianter, Light Duty eller Heavy Duty for en enda høyere natt komfort..

ENERGY SAVING lysdioder.

På alle Laika kjøretøyer (unntatt sport 100), er belysning levert av lysdioder (LED). Dette gir betydelige energibesparelser.

DOMESTIC COOKER

Med fire brennere, grill og ovn. Alle Laika Kreos og Rexosline modellene har som standard utstyr denne praktiske komfyr.

Oppgradert dynamo

Optimaliserer ytelsen til batterier og utstyr.

Laika X Serien…. design og innovasjon

Laika X Serien…. design og innovasjon

A-klassen

A-KLASSEN har som standardutstyr to solide glassfiber dører med en bred åpnings vinkel, dørlommer, sikkerhet lys og elektriske vinduer.

Oppvarming

GOD OPPVARMING i boligkvarteret er et must. Dette er årsaken til at Laika bare bruker høy effekt systemer. For å sikre at du får den varmen du trenger overalt: selv i sove og vaskerom.

Laika X seriens bobiler er løsningen for deg som vil ha høy kvalitet fra en seriøs produsent

Laika X seriens bobiler er løsningen for deg som vil ha høy kvalitet fra en seriøs produsent

Enkel tilgang til motorrommet.

Brukere med erfaring fra A-klasse vet at tilgangen til motorrommet er et viktig punkt. Laika designere har tenkt på dette også.

Faste senger

Faste senger over garasje er justbar i høyden. Takket være et manuelt system, med enkel betjening som ikke krever vedlikehold. Sengen kan heves og senkes 20 cm for å gjøre garasjen større.

Elektrisk inntrinn

Elektrisk inntrinn styres fra inngangsdøren og fra fjernekontroll. Det har alarm og varsellys på for varsle hvis trinnet er åpent.

Kundene er tilfreds med Laika bobil

Det tyske magasinet Reisemobil International har offentliggjort resultatene av brukerundersøkelse de har utført blant sine lesere. Reisemobil har bedt sine lesere til å angi foretrukket produsenten/bobilmerke,ikke bare for estetikk, men også for funksjonalitet, tilbehør, komfort og kvalitet er med i undersøkelsen. Laika vant i 2009 førsteprisen

Hjemmesiden til Laika bobiler finner du her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.