Växjö Swecamp Evedal bygger

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Växjö Swecamp Evedal

Växjö Swecamp Evedal bygger för att kunna ta emot fler gäster till Växjö.

För att möta efterfrågan utökar Växjö Swecamp Evedal med 8 nya stugor, en investering på ca 4 miljoner kronor. Bygglovet kom sista veckan i februari och stugorna väntas stå klara i början av juni.

– Nu kan vi välkomna fler gäster till Evedal och Växjö, året runt, säger Markus Holst, på Växjö Swecamp Evedal.

Allt fler personer som bor borta i tjänst väljer stugboende framför hotellboende, men det betyder inte att man vill tumma på bekvämligheten, tvärt om. Den största målgruppen är hantverkare som värdesätter parkering utanför stugan och att kunna laga egen mat i stugans kök.

För att möta efterfrågan utökar Växjö Swecamp Evedal med 8 nya stugor

För att möta efterfrågan utökar Växjö Swecamp Evedal med 8 nya stugor

– Vi går från två till tio stugor med toalett och dusch. Vi har haft gäster i de två stugorna i stort sett hela året och nu känns det väldigt roligt att kunna säga ja till fler som vill ha de faciliteterna i stugorna, och kunna välkomna fler gäster till Evedal och Växjö, säger Markus Holst.

Stugorna som byggs är på 40 kvm med 4 bäddar, varav 2 bäddar på loftet. Stugorna väntas stå klara i början av juni. Förutom de 8 stugorna som byggs finns två stugor med dusch och toalett sedan innan och sex stugor utan. Under 2016 var stugorna uthyrda i 1084 nätter varav ca två tredjedelar är företagsgäster.

Som alla fristående anläggningar i Swecamp har Växjö Swecamp Evedal öppet under hela året. För att öka beläggningen utanför huvudsäsongen görs en gemensam satsning på att lyfta möjligheterna för företagsboende. Att bygga fler stugor är en investering av Växjö Swecamp Evedal för att kunna möta efterfrågan som finns idag och som kommer öka med tiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.