Slutt på Arsvågen bobilparkering

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Slutt på Arsvågen bobilparkering

I forbindelse med bygge oppstarten av Rogfast så er det slutt på Arsvågen bobilparkering i Bokn kommune (rett ved Arsvågen Fergekai). Utbyggerne har beslaglagt hele parkeringsområdet.

Slutt på Arsvågen bobilparkering

Slutt på Arsvågen bobilparkering

Parkeringsplassen i Arsvågen har i mange år vært en populær parkeringsplass for bobil entusiaster, området er nevnt i kjente oppslagsverk som Reisemobil Bordatlas, Nordic Camper guide og sikkert noen flere.

Men nå er det slutt, Rogfast skal bygges og første dynamitt salve gikk av rett før kl 1320 på torsdag 02.januar 2018. Byggingen av Rogfast er beregnet til å ta omtrent 8 år.

For de som ikke er kjent i området så blir Rogfast en av verdens dypeste, lengste og dyreste undersjøiske tunneler som vil binde sammen «haugalandet» ved Haugesund sammen med både Kvitsøy og Stavanger. Når Rogfast er på plass vil reisetiden mellom Stavanger og Bergen bli redusert med om lag 40 minutter.

Les mer om Rogfast her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.