Bobilparkering – Mortavika – Arsvågen

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gratis bobilparkering i Bokn og på Rennesøy i Rogaland

Ved fergekaien i Arsvågen er det en bobilparkering  på langtidsparkeringen, og ved Mortavika ferjekai er det ett område som blir mye brukt til det samme formålet. På Rennesøy finner du i tillegg en flott rasteplass med bademuligheter som du kan parkere bobilen på.

Fergeterminalen i Mortavika

Fergeterminalen i Mortavika

Arsvågen Langtidsparkering ved Arsvågen ferjekai, Bokn

Langtidsparkeringen ved Arsvågen fergeleie. E 39, nordsiden av Boknafjorden. Usjenert og gratis med flott utsikt utover Boknafjorden og fergetrafikken. Fiskemuligheter langs kaiene. Ca 50 meter til døgnåpent toalett i ferjeterminalbygget.
Postnummer: 5561 Sted: Bokn

GPS : N 59.169545 Ø 5.453768

Kart over bobilparkeringene og rasteplassen


Vis Bobilparkering Bokn og Rennesøy i et større kart

Mortavika – uoffisiell parkering ved Mortavika ferjekai, Rennesøy

Kjør mot vanlig parkering i Mortavika, sving av til høyre og ned på et gruslagt område. Fin og populær plass å stå. Gratis, usjenert, gode fiskemuligheter fra ferjekaiene og molo. Ca 100 meter til toalettanlegg i tilknytning til ferjeterminalen.
GPS: N 59.1380 E 5.5918

Rasteplass på Rennesøy

Flott rasteplass langs E39 på Rennesøy. Toalett på området. Det er ca 4 – 5 minutt kjøring i fartsgrensen til/fra fergekaien i Mortavika.
GPS: 59.1148, 5.6987

Værvarsel for bobilparkeringene på Bokn og Rennesøy


Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.