Bobilparkering på Kvamskogen

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering midt i skieldoradoet på Kvamskogen

Bobilparkering på Kvamskogen, nærmere bestemt Kvamskogen Aktiv ved Allhovden. Bobilparkeringen har kapasitet til 18 bobiler med strøm.

Kvamskogen bobilparkering

Godt besøkt bobilparkering om vinteren

Om Kvamskogen

Kvamskogen er navnet et fjellplatå som går fra ca. 400 til ca. 1300 moh. i Kvam herad (kommune). Stedet er et hytteområde og skieldorado for folk i Hordaland. Kort reiseavstand på under 1 time fra Bergen og ikke minst et godt og  variert tilbud med 3 ulike familie skitrekk innen 10 min. Det er mange flotte preparerte langrenns løyper for alle nivåer.

Kvamskogen har mellom 20 og 60 km preparerte skiløyper i sesongen. De mest populære løypene går mellom Jonshøgdi og Furedalen og videre til Mødalen (maskinpreparert til foten av Såta). Løypa fra Ungdomsheimen (Aktiven) og inn Steinskvanndalen er også populær.

Kvamskogen bobilplass

Bobilparkering sett fra fjellet.

Om bobilparkeringen

På Kvamskogen Aktiv ved Allhovden finner du 50 helårsplasser for Camping, Bobilparkering som benyttes hver helg i vintersesongen.

Bobilplassen har nå kapasitet til 18 bobiler med strøm!

Området har egen bobilparkering vinterestid for bobiler. Bobilbesøkende har tilgang til strømuttak og toalettfasiliteter i servicebygget. Det er også sanitæranlegg med dame og herre dusjer med polettautomat. Videre er det tilgang til å vaskemaskin og tørketrommel i servicebygg, dette betales med 10 kr mynter. For bestilling av plass ta kontakt med Trond Birkeland på mobil 93415600.

E-post: aktiven.bobilparkering@gmail.com

Pris er kr 150 pr døgn.

GPS: 60.37421602020768,6.007053852081299

Nyttige linker til aktiviteter på Kvamskogen

Google kart til bobilparkeringen / bobilplassen på Kvamskogen


Vis Bobilparkeringer i Norge i et større kart

Kilder: Kvamskogenaktiv.com, Wikipedia, Trond Birkeland

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.