Vinstra vegpark

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Vinstra Vegpark

Vinstra vegpark blir stoppested for reisende langs nye E6 i Gudbrandsdalen. Vegserviceanlegget bir et av Norges største, med tilbud til både privatbilister og tungbilsjåfører.

Vinstra vegpark åpnet 17. desember 2016, samtidig med hele den nye E6-strekningen mellom Frya og Sjoa. Vegparken vil inneholde energistasjon, rasteplass, ladestasjon, treningsområde, hotell, kro, parkering med mer.

Ny energistasjon i Vinstra Vegpark

Det er også åpnet landets nyeste Circle K-stasjon i Vinstra Vegpark på Lomoen i Gudbrandsdalen. Stasjonen ble offisielt åpnet samme dag som nye E6 mellom Frya og Sjoa i Gudbrandsdalen, en ny veistrekning på 33 km.

Den nye energistasjonen ligger i et viktig knutepunkt i Gudbrandsdalen, sentralt plassert i forhold til den nye E6-traseen. Dette er en topp moderne energistasjon, med ladestasjon for elbiler, stor butikk og sentralt plassert ved Norges største anlegg med døgnhvileplasser for tungtransporten.

Circle K E6 Vinstra på åpningsdagen. (Foto: Knut Hansen, Circle K)

Circle K E6 Vinstra på åpningsdagen. (Foto: Knut Hansen, Circle K)

Tomta er i rundt 8 mål og gir plass til en stort og oversiktlig stasjonsområde. På egen tomt er det fem truckoppstillingsplasser, og ytterligere 60 på vegvesenets døgnoppstillings-plass. Dette er avgiftsfrie parkeringsplasser, med strømstolper inkludert.

Trim på bobilferien

Vinstra vegpark inneholder også «Tufteparken» Tufteparken er en utendørs treningspark bestående av 10 enkle metallkonstruksjoner som et lavterskel tiltak for uorganisert idrett. Tufteparken er en inkluderende sosial arena i like store grad som en treningspark, med et konsept utviklet slik at alle kan utføre alle grunnleggende øvelser uavhengig av treningsbakgrunn. Stort instruksjonsskilt finnes på området.

GPS Koordinater:61.592067089520064, 9.722685813903809

Facebook-side:http://www.facebook.com/tufteparkenvinstra

 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.