Bobil i Bekkjarvik

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil i Bekkjarvik

Bobil i Bekkjarvik. I tettstedet Bekkjarvik finner vi en idyllisk gjestehavn med nydelig utsikt hvor det er muligheter til å parkere bobil ved siden av.

Bobil i Bekkjarvik

Bobil i Bekkjarvik

Bekkjarvik gjestehavn er en idyllisk og lun gjestehamn skjerma for alle vinder. Nylig er havna utvidet og har plass til 140 båter. Bekkjarvik ligger i Austevoll kommune i Hordaland, ved Bekkjarviksundet øst på øya Selbjørn.

Her finner du alt du kan tenke deg av fasiliteter som blant annet WC, dusj, vaskemaskin, tørketrommel og mye mer.

Det er drivstoff og vann på bryggekanten der hvor hurtigbåten legger til ved butikksenteret. Besøkende båter kan legge til ved flytebryggen eller ved kaien sør i havna. Ankring er forbudt på grunn av vannledning.

Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri er det eldste huset i Bekkjarvik. Det er fortsatt i bruk som gjestgiveri. Bekkjarvik Gjestgiveri ble bygget på slutten av 1600-tallet og har tatt i mot losjerende i over tre hundre år. Fra gammel tid har fangst og fiske vært livsgrunnlaget for folket i Austevoll. I Bekkjarvik saltet de sild, eksporterte hummer, laget tusenvis av tønner og notoppheng. Her var sjøhus, bakeri og brenneri.

Nothengjo - Bekkjarvik

Nothengjo – Bekkjarvik

Nothengjo – Bekkjarvik

Gammell nothengje og barkeri i Bekkjarvik. Den største i sitt slag som er tatt vare på her på kysten. Vert nytta til kulturarrangement. En svært fin utearena for konserter.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.