Campingplasser i Norge

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Campingplasser i Norge

En liten oversikt over kanskje de beste campingplassene i Norge. Her finnes det mange flotte alternativer til bobilferien.

Moysand familiecamping

Moysand familiecamping fikk nylig tittelen ”Årets reiselivsbedrift 2011 Sør-Norge” av NHO Reiseliv i Sør-Norge. Den ble også kåret til ”Årets campingplass 2011”  av Norsk Caravan Club. Campingplassen i Grimstad er en femstjerners familiecamping. På campingen finnes blant annet lekeland med trampoliner og sklietårn, en stor strand med sandvolleyball og flytebrygger med sklie og stupetårn.

Hjemmeside: http://www.moysand-familiecamping.no/

Campingplasser i Norge - Moysand familiecamping

Campingplasser i Norge – Moysand familiecamping

Skottevik Feriesenter

Skottevik Feriesenter er en enormt stor, intim og idyllisk campingplass ved Blindleia i Lillesands skjærgård.
I tillegg til den naturgitte, flotte beliggenheten (med fem strender!) har Skottevik et godt aktivitetstilbud: Svømmebasseng, dykkersenter, store lekeområder, volleyball- og basketballbaner, hoppepute, hinderløype, gratis kano- og båtutlån og minigolf. Du kan også leie båt.

Hjemmeside: http://www.skottevik.no/

Campingplasser i Norge - Skottevik Feriesenter

Campingplasser i Norge – Skottevik Feriesenter

Fagernes Camping

Ble kåret til årets campingplass 2010 av inspektører fra Norsk Caravan Club og norske campingturister. Plassen er barnevennlig, og har en egen vanntrampoline. Egen badestrand med vanntrampoline og stupetårn. Sykkel- og båtutleie. Lekeplass med utfordringer for barn i alle aldre.
Sommerkafé / gatekjøkken er åpent om sommeren.

Hjemmeside: www.fagernes-camping.no

Campingplasser i Norge - Fagernes Camping

Campingplasser i Norge – Fagernes Camping

Kristiansand Feriesenter

Kristiansand Feriesenter, tidligere kjent som Dvergsnestangen Senter, ligger i skjærgården, sør for Kristiansand.
Campingplassen består av 230 plasser, hvorav 90 er «fastboende». Plassene ligger naturlig til mellom svabergene og du ligger derved relativt skjermet.Masse tilbud til barn: Sklier, hoppepute, fire sandvolleybaner, gravemaskin etc. Det er også dykkersenter og en strand med sklie og stupebrett.

Hjemmeside: http://kristiansandferiesenter.no/

Campingplasser i Norge - Kristiansand Feriesenter

Campingplasser i Norge – Kristiansand Feriesenter

Byrkjelo Camping, Sogn og Fjordane

Ble kåret til Årets campingplass 2009 av Norsk Caravan Club. Byrkjelo har blant annet et oppvarmet, utendørs svømmebasseng på 10 x 20 meter og et plaskebasseng for de små. Campingplass i gangavstand til butikker og serveringssteder, ved E-39 på Byrkjelo. Lekeplass og fint uteområde. Godt utgangspunkt for fiske i vatn – og elvar.

Hjemmeside: www.123hjemmeside.no/campingbyrkjelo

Campingplasser i Norge - Byrkjelo Camping

Campingplasser i Norge – Byrkjelo Camping

Grindafjord Camping, Rogaland

Ble kåret av NCC til årets campingplass 2008. Eget saltvannsbasseng. En av vestlandets best utbygde campingplasser, Grindafjord Ferisenter ligger ved Rv 515 mot Nedstrand, rett etter Aksdal (E39/E134).
Dette er en helårsåpen familiecamping. De kan tilby 60 plasser med strøm for bobil, telt og campingvogner. Tømmested for bobil. De har ett saltvannsbasseng på 2000 m² med vannsklier og plaskebasseng, griller, 5 stk. store trampoliner, minigolf, fotball, sandvolleyball, basketball, tennisbane med internasjonale mål (utstyr kan leies), minigravemaskin og lekeplasser.

Hjemmeside: www.grindafjord.no

Campingplasser i Norge - Grindafjord Camping

Campingplasser i Norge – Grindafjord Camping

Brusand Camping Rogaland

Brusand camping er kåret til årets Topp camping i 2012 av Norsk Caravan ClubBrusand Camping ligger på jæren ved en av Norges fineste badestrender med bade- og surfemuligheter. De har de fleste fasiliteter og beliggenheten gir også gode muligheter til opplevelser og utflukter i nærmiljøet. Ca 60km fra Stavanger og ca 30 km fra Egersund.  Nærmeste tettsted er Vigrestad og Brusand. Området rundt plassen er definert som landskapsvernområde.

Hjemmeside: http://www.brusand-camping.no/

Campingplasser i Norge - Brusand-Camping

Campingplasser i Norge – Brusand-Camping

 

Kilder: VG, Dagbladet og de enkelte campingplassene.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.