Norges beste campingplasser

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Oversikt over noen av de beste campingplassene i Norge

Bobilparkering og camping i Norge

Moysand familiecamping
Moysand familiecamping mottok tittelen ”Årets reiselivsbedrift 2011 Sør-Norge” av NHO Reiseliv i Sør-Norge. Den ble også kåret til ”Årets campingplass 2011”  av Norsk Caravan Club. Campingplassen i Grimstad betegnes på sin egen hjemmeside som en femstjerners familiecamping og fikk følgende skussmål fra NHO Reiseliv for den nye prisen. På campingen finnes blant annet lekeland med trampoliner og sklietårn, en stor strand med sandvolleyball og flytebrygger med sklie og stupetårn.

Hjemmesiden: http://www.moysand-familiecamping.no/

Moysand familiecamping
Skottevik Feriesenter, Intim skjærgårdsdrøm
Skottevik Feriesenter er en enormt stor, men likevel intim og idyllisk campingplass rett innenfor Blindleia i Lillesands skjærgård.
I tillegg til den naturgitte, flotte beliggenheten (med fem strender!) har Skottevik et fantastisk aktivitetstilbud: Svømmebasseng, dykkersenter, store lekeområder, volleyball- og basketballbaner, hoppepute, hinderløype, gratis kano- og båtutlån og minigolf. Du kan også leie fiskebåt og det finnes egen «sløyebu» i havnen og frysemuligheter.

Hjemmesiden: http://www.skottevik.no/

Skottevik Feriesenter
Fagernes Camping
Ble kåret til årets campingplass 2010 av inspektører fra Norsk Caravan Club og norske campingturister. Plassen er svært barnevennlig, og har til og med en egen vanntrampoline. Egen badestrand med vanntrampoline og stupetårn. Sykkel- og båtutleie. Lekeplass med utfordringer for barn i alle aldre. Sommerkafé / gatekjøkken er åpent om sommeren.

Hjemmesiden: www.fagernes-camping.no


Kristiansand Feriesenter
Kristiansand Feriesenter, tidligere kjent som Dvergsnestangen Senter, ligger flott til i skjærgården, sør for Kristiansand.
Campingplassen består av 230 plasser, hvorav bare 90 er «fastboende». Plassene ligger naturlig til mellom svabergene og du ligger derved relativt skjermet. Her var det masse tilbud til ungene: Sklier, hoppepute, fire sandvolleybaner, gravemaskin og mye mer. Det er også dykkersenter og en fin strand med sklie og stupebrett.

Hjemmesiden: http://kristiansandferiesenter.no/

Kristiansand Feriesenter
Byrkjelo Camping, Sogn og Fjordane
Ble kåret til Årets campingplass 2009 av Norsk Caravan Club. Byrkjelo har blant annet et oppvarmet, utendørs svømmebasseng på 10 x 20 meter og et plaskebasseng for de minste. For ikke å glemme naturen rundt. Campingplass i gangavstand til butikkar og serveringsstader, ved E-39 på Byrkjelo. Oppvarma svømmebasseng med stor solterasse. Leikeplass og fint uteområde. Godt utgangspunkt for fiske i vatn – og elvar. Oppmerka turstiar i nærleiken.

Hjemmesiden: http://www.byrkjelocamping.com/

Byrkjelo Camping,
Grindafjord Camping, Rogaland
Ble kåret av NCC til årets campingplass 2008. Med eget saltvannsbasseng er det enkelt å passe på barna og deilig å kjøle seg ned på late sommerdager ved campingen. En av vestlandets best utbygde campingplasser, Grindafjord Ferisenter ligger ved Rv 515 mot Nedstrand, rett etter Aksdal (E39/E134).
Dette er en helårsåpen familiecamping i nydelige omgivelser. Her har de to moderniserte sanitærbygg. De kan tilby 60 plasser med strøm for bobil, telt og campingvogner. Tømmested for bobil. De har også nydelige plasser ved sjøen, spesielt tilrettelagt for bobil. I tillegg har vi 16 campinghytter med forskjellig standard og utstyr. De har ett saltvannsbasseng på 2000 m² med vannsklier og plaskebasseng, griller, 5 stk. store trampoliner, minigolf, fotball, sandvolleyball, basketball, tennisbane med internasjonale mål (utstyr kan leies), minigravemaskin og lekeplasser.

Hjemmesiden: www.grindafjord.no

Grindafjord Camping,

Brusand Camping Rogaland

Brusand camping er kåra til årets Topp camping i 2012 av Norsk Caravan ClubBrusand Camping ligger i flott Jærlandskap helt nede ved en av Norges fineste badestrender med fantastiske bade- og surfemuligheter. De har de fleste fasiliteter og beliggenheten gir også gode muligheter til opplevelser og utflukter i nærmiljøet. Du finner oss ca 60km fra Stavanger og ca 30 km fra Egersund.  Nærmeste tettsted er Vigrestad og Brusand. Området rundt plassen er definert som landskapsvernområde. Den lille øye Raudnen rett utfor Brusand Camping er fredet fuglekoloni. Beliggenhet er fin, helt nede ved en av Norges fineste badestrender, ca. 5 km lang med hvit sand og store sanddyner.

Hjemmesiden: http://www.brusand-camping.no/

Bade-og-surfestrand-ved-Brusand-Camping
Kilde: VG og BT
.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.