Tingvoll Camping

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Tingvoll Camping med nye oppstillingsplasser for bobiler.

Tingvoll Camping er en helårsåpen familiecamping som ligger idyllisk til helt i sjøkanten ved Tingvollfjorden. Plassen ligger bare 600 meter fra Riksveg 70 som går gjennom Tingvoll Kommune.

Det er anlagt en gang og sykkelvei mellom campingplassen og sentrum, hvor du kan finne diverse butikker, hotell, bank, post og kafeteria.

Tingvoll Camping ble etablert i 1961, og har siden vært drevet av familien Bergheim, som gjør sitt ytterste for at våre gjester skal ha et hyggelig opphold og trives hos oss.

Plassen har nytt moderne sanitæranlegg, og holder ellers en god standard. Vi har friområder i strandkanten, badestrand og egen småbåtbrygge.

Tingvoll Camping i Tingvoll kommune

Tingvoll Camping i Tingvoll kommune

Hvordan komme til Tingvoll Camping?

Du kan kjøre E6 fra Oslo nordover til Oppdal. Der tar du av vestover på Riksveg 70 i retning Sunndalsøra og Kristiansund. Du kan også komme til Tingvoll ved å kjøre Kyststamvegen mellom Stavanger og Trondheim.
Avstanden fra Oppdal til Tingvoll er 120 km.
Fra Tingvoll til Kristiansund er det ca 60 km, og TC er et ypperlig utgangspunkt for dagsturer til Molde og Kristiansund, gjerne med en tur over den fantastiske og berømte Atlanterhavsveien.
Avstanden til Molde, Jazzen og Rosenes By er ca 80 km.

Tingvoll camping for bobiler

Fra Kåre Bergeheim, Tingvoll Camping har vi fått følgende beskjed: Om det kan være av interesse, kan jeg nevne at jeg de siste 2 åra har foretatt en betydelig oppgradering av campingplassen, for å bedre tilbudet til det stadig økende antall bobiler på våre veier.
Det er anlagt betydelig flere oppstillingsplasser helt i sjøkanten, det ble i år åpnet et helt nytt sanitærbygg ved bobilplassen samt at det er laget tømmesplass for gråvann og kloakktanker.

Kontaktinformasjon Tingvoll Camping

Kart – Tingvoll Camping


Vis større kart

Mer informasjon om Tingvoll og omeng

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.