Bobilutleie i Portugal

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilutleie i Portugal

Bobilutleie i Portugal. I Portugal kan du leie bobil i byene Lisboa, Porto og Faro. I de nevnte byene kan du også få utlevert bobilen ved flyplassene, dvs Portela lufthavn (LIS), Francisco de Sá Carneiro lufthavn (OPO) og Faro lufthavn(FAO).

Lisboa sett i fra Castelo de S. Jorge. (foto: Campingbil.net)

Lisboa sett i fra Castelo de S. Jorge. (foto: Campingbil.net)

I Portugal på den riktige delen av året kan du oppleve vakre strender, blomstrende natur, sjarmerende byer og kulinariske samt kulturelle opplevelser! Med sine drøye 10 millioner innbyggere ligger er mulighetene for en vellykket bobilferie til stede. Man bør legge turen innom byene Lisboa, Porto og Faro, her er Lisboa klart størst med sine 2 millioner innbyggere som byr på en mengde museer, festninger, flotte byggverk, restauranter og shopping muligheter i overflod.

Lisboa, Portugal (foto: Campingbil.net)

Lisboa, Portugal (foto: Campingbil.net)

Hvis du er opptatt av fotball er det gode muligheter til å oppleve europeiske storlag som Benfica, Sporting og Porto. En bonus ville vært  å få opplevd det portugisiske landslaget, et av verdens beste fotballandslag.

Campingplasser i Portugal er skiltet og du kan lese mer om disse her.

Finn din bobil i Portugal i dag, se her.

Kjøring og bilferie i Portugal

Veistandarden i Portugal er helt grei sammenlignet med Norge, de har flotte flerefelts motorveier og vanlige 2 feltsveier som hvertfall rundt byene holder en grei standard. Bompenger finnes også, da spesielt på motorveiene.

Kjørekulturen i Portugal er derimot en helt annen, her ligger de tett, stresser, tuter, lar være å blinke osv. Det er også stedvis lite lys når det er mørkt og dårlig merking i veibanen.

Det anbefales å parkere utenfor storbyene eller bruke campingplass/bobilparkeringer. Sjekk bordatlas for bobilparkeringer i Portugal. For å si det forsiktig så er det ekstremt utfordrende å parkere inne i bykjernen, hvertfall med en stor bobil.

Castelo de S. Jorge (foto: Campingbil.net)

Castelo de S. Jorge (foto: Campingbil.net)

Hastigheter på veiene er som i Norge, 50 i tettbygde strøk, 90 og 120 km/t på motorveier.

Husk å ta med grønt kort, sertifikat og pass. Politiet vil gjerne se passet til utlendinger når de blir stoppet.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.