Bobil i Australia – tips og råd

Bobil i Australia – tips og råd!

Bobil i Australia, tips og råd for en vellykket bobilferie i Australia med leiebobil.

Bobilferie – bobiltur i Australia

Australia er kjent for sine lange strender og store bølger som tiltrekker seg surfere fra hele verden. Men det store landet er mer enn surfing og bading. Bobilferie Australia. Å kjøre rundt Australia i bobil har mange fordeler. Hele Australia ligger foran deg og det er bare å kjøre dit du ønsker.

Bobil i Australia - tips og råd

Bobil i Australia – tips og råd

Sydney Australia i bobil, Bobilferie Australia, tips og råd Australia

Naturen er unik, det finnes omtrent ingen tilsvarende steder i hele verden. På en bobilferie i få du oppleve det røde landet dekket av rødt støv og røde klipper som gir spesiell bakgrunn av solen. Kulturen og tradisjonene er flere tusen år gamle. Aboriginal kultur lever stadig videre, noe vi alle kanskje bør lære noe av.

Sydney er hovedstaden i den australske delstaten New South Wales, har et varmt og solrikt klima året rundt, og et utall av attraksjoner å tilby sine besøkende. Sydney er en fascinerende blanding av gammelt og nytt. Bondi Beach, en halvtime unna sentrum. Australia består mye av store flate sletter. De tettest befolkede områdene finner man på slettene i øst, sørøst og sørvest.

Bobilutleie i Australia, mange opplevelser

Bobilutleie i Australia, mange opplevelser

Australia er et stort land med varierte klimatiske forhold. Grovt sett kan landes deles inn i tre klimasoner: Tropisk i nord, subtropisk midt i og temperert helt i sør. Men variasjonene er store. Klimaet i desse delane av landet er som ein miniversjon av resten av landet med maritimt klima på kysten og tørt klima i dei indre områdene. Sydney og Melbourne har mye fint vær. Vinteren her er som regel kjølig, men sjeldan veldig kald. Om sommaren er det mer variasjon i været mellom de indre områdene med svært høye temperaturer og det alltid kalde Sørishavet. Sent på våren til tidlig høst er det ofte tordenvær mellom Sydney og Brisbane.

Planlegg din bobilferie i Australia grundig på forhånd, slik at ingenting blir oversett. Bestem hvor du vil reise, og hva slags ting du ønsker å se.

Her kan dere sjekke tilgjengelighet og priser på utleie bobiler i Australia. Ofte mange gode tilbud – se her!

Visum til bobilferie i Australia

Norske borgere må ha elektronisk visum for kortere opphold i Australia. Visum fås gjennom reisebyrå eller på internett. Visum er gyldig for opphold inntil tre måneder av gangen innenfor en 12 måneders periode.

PS! Som norsk turist har du rett til akutt helsehjelp fra det offentlige helsevesen i Australia.

Kjøre bobil i Australia

Leie bobil er billig etter norsk målestokk, og det samme er drivstoff .Australia har et utrolig godt utbygd transportnett. Det er venstrekjøring i Australia, det at kjørende på veier og gater holder til venstre for møtende trafikk og foretar forbikjøring av forankjørende på høyre side, i motsetning til reglene for høyrekjøring.Husk også bilbelte i bobilen.

Bobil og camping i Australia

Du kan finne campingplasser til bobil i stort sett alle byene i Australia, helt ned til de virkelig små byene med få innbyggere. Det kan være forskjell i kvalitetet på plassene, men som hovedregel holder de alle en god standard.

Informasjon om campingplasser kan fås på alle større turistsentre i landet.

Søk og bestill bobilferien i Australia på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige.

Når du ønsker å leie bobil må du alltid registrere kredittkort ved bestilling. Det blir ikke trukket depositum for leie før det er bekreftet at bobilen er ledig og at du godkjenner bestillingen.

Husk! Etterspørselen etter bobil er stor om sommeren i Australia, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt.

 

Finn bobil i Australia her:

Annonse: 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.