Bobilboka

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Om Bobilboka – Lærebok og leksikon

Beskrivelse fra forfatterene av Bobilboka.  Bobilboka er en lærebok for nybegynnere og ett oppslagsverk for den erfarne bobilist. Og en inspirasjons-kilde og reiselyst-lager for dem begge. Den selges over nettsiden her

Listene med overnattsparkeringer, om du vil bobilparkeringer eller stellplasser, og listene over lovlige tømmesteder, som begge er forbeholdt kjøperne, er etter vår mening de beste av sitt slag i vårt land. De oppdateres nærmest daglig. Begge har øket med ca. 100 oppføringer siden boken ble lansert i mars 2012. Nettsidene muliggjør stadig listearbeid mens vi venter på nye opplag.

Om BobilbokaBegge lister blir stadig lengre og bedre, ikke minst på grunn av tilbakemeldinger fra leserne. Tilbakemeldingene medfører av eventuelle feil rettes og at koordinatene blir bedre. I utgangen av oktober 2012 hadde vi registrert 460 bobilparkeringer og 430 lovlige tømmesteder i Norge. De aller fleste oppføringene er med GPS-koordinater, på nettet i to formater, i boka med ett.

Vi får bare hyggelige tilbakemeldinger fra leserne. På den store caravanmessa i Lillestrøm høsten 2012 opplevde vi som forfattere gleden av at mange kjøpere takket oss i hånden for den hjelpen Bobilboka hadde gitt dem. Jevnt og trutt får vi bestilling fra lesere som vil ha flere bøker for å gi dem som gave til bobilistvenner.

Ikke i hylla

Bobilboka er ikke ment som en bok som leses en gang, og så blir satt i bokhylla. Det er en bok som stadig skal bli lest i for å finne svar/tips på spørsmål som angår bobillivet. Den bør ha sin faste plass i bilen på tur, men vil gi mange gleder og aha-opplevelser om den oppbevares nær godstolen utenfor sesongen.

Oppdaterte lister bør skrives ut foran hver sesong, pluss når vi skal på tur til en del av landet det er en stund siden vi sist besøkte. Den raske takten i oppdateringene, gjør at den interesserte bobilist har utbytte av å følge med.

Utenfor Norge

Beskrivelse av BobilbokaOgså på tur utenfor Norges grenser, er boka til hjelp. I boken er det mange nettadresser for Europa som kan være aktuelle ved turer sørover. Her finner du stellplasser og tømmesteder. Det er også mange tips angående planlegging av utenlandsturen, bl.a. hva en bør ha med og hva man ikke må glemme ved overvintring i land som Italia, Portugal eller Spania. Eller i Nord-Afrika.

Så Bobilboka bør ha sin faste plass i bobilen, mens den er i bruk, og hjemme når bobilen står i vinteropplag. Etter å ha fulgt rådene som står i boka, unngår både den ferske og den erfarne bobilist mange problemer. Og de vet hva de skal gjøre når problemene melder seg. Det gir trygghet.

Tips og råd

Mange tekniske tips og råd er også tatt med. Boken er også ment som en hjelp til dem som planlegger bobilkjøp. Vi har sjekkelister med krav til brukt og ny bil, og boken gir hjelp til å vurdere om den prisen selgeren har satt, er fornuftig. I boka prøver vi hele tiden å hjelpe, slik at nybegynneren ikke gjentar alle feilene som forfatterne har gjort i sine campingliv. Det er ikke bare å kjøpe en bobil og dra ut på tur.

Bestill Bobilboka

Bestill Bobilboka hos Bobilbutikken.net

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.