Varmt vann i bobiler

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Varmt vann i bobiler

Varmt vann i bobiler. Webasto tilbyr et nytt produkt som øker komfort og bekvemmelighet for bobileiere.

Komforten er best med varmt vann i dusjen fra første dråpe.

Komforten er best med varmt vann i dusjen fra første dråpe.

Fra nå av blir det kalde vannet som er ubrukt, og dermed bare går ut i sluket mens en dusjer, være historie for bobileiere og båteiere. Som eksklusiv distributør av de nye Aqua View-produktene Sinkmiser og Showermiser sikrer Webasto at dusjen og vasken har varmt vann fra den aller første dråpen.

Disse praktiske installasjonene er miljøvennlige løsninger for alle som verdsetter komfort enten de er på vannet eller på veien. Produktene som Webasto – produsent av tak, konvertible tak og termosystemer – nå har i sitt produktsortiment har en ekstra fordel; Sinkmiser og Showermiser er snille også mot lommeboken.

Enkel installasjon og bruk

Mens det bare tar noen få enkle grep for å installere Sinkmiser i vannkretsen på kjøkkenet, er Showermiser ment for bruk i dusjen. Arbeidsprinsippet for begge disse nyskapende produktene er ekstremt enkelt: Sinkmiser og Showermiser omdirigerer det ferske kaldtvannet tilbake til ferskvannstanken inntil det kommer varmtvann i dusjhode eller i springen.

Vannet blir fortsatt oppvarmet i varmtvannstanken, uavhengig av denne løsningen. En fargeindikator informerer brukeren når vannet er varmt. Dette garanterer behagelig vanntemperatur fra starten.

Samtidig gir denne innovasjonen effektiv utnyttelse av den begrensede vannmengden den reisende har til rådighet om bord i båten eller i bobilen. Et stort pluss med dette systemet er komfort og bekvemmelighet.

På grunn av lavere vannforbruk varer vannet i ferskvanntanken lengre, uten at reisende må ta med seg ekstra vekt i form av større vannmengde i kjøretøyene.

Produktene til campingmarkedet distribueres gjennom MAX FRITID.

Om Webasto:

Webasto-konsernet i Stockdorf i nærheten av München har vært en familieeid bedrift siden firmaet ble stiftet i 1901. Konsernet opererer internasjonalt på over 50 steder (over 30 av disse er produksjonsanlegg) i divisjonene tak og termosystemer. Webasto er en av de 100 største leverandørene til bilindustrien over hele verden. I 2016 nådde konsernet et salgsvolum på 3,2 milliarder euro med mer enn 12 000 ansatte. Selskapets kjernekompetanse omfatter utvikling, produksjon og salg av komplette tak og konvertible systemer, samt oppvarming, kjøling og ventilasjon av personbiler, kommersielle- og spesialkjøretøyer, fritidsbåter og båter. For mer informasjon, besøk www.webasto-group.com 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.