Sammenleggbare sykler til bobiler

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Sammenleggbare sykler til bobiler

Anbefales på det sterkeste til alle med bobil, campingvogn, båt eller lignende, eller til de som må parkere litt lenger unna enn de ønsker.

Sammenleggbare sykler til bobiler

Sammenleggbare sykler til bobiler

Alle sykler har stilig og tidsriktig design – og er bygd med kun kvalitetsdeler fra det beste sykkelindustrien har å by på. Nettbutikken har årelang erfaring og påser alltid at våre sykler er allsidige, at de har god rulleevne og at de er lette med robuste komponenter.

Syklene har de egenskapene og komponenter som kreves for å også håndtere vanskelige og uforutsigbare forhold med kvalitet som holder etter mange års bruk.

Geometrien i sykkelen sørger for at du sitter godt og får en god følelse med underlaget, samtidig som dekk og lager sørger for god rulleevne. Vi har modeller til all forskjellig bruk, på alle nivåer og i alle prisklasser

Syklene selges med full garanti og første service-justering etter en tids bruk er helt gratis.

Her får man kjøpt terrengsykkel og andre typer sykler til markedets absolutt beste priser uansett om man trenger sykkel for mosjon, til konkurransebruk eller som fremkomstmiddel. Nettbutikken selger tilbyr sykler på alle nivåer og prisklasser som: Schwartz, Head, Quaray, Progear og Dabomb, i tillegg til sykkelutstyr fra blant annet Vetta, Shimano og Spinergy.

Alle nye sykler kostnadsfritt i hele Norge! Nettbutikken tilbyr også gratis retur.

Alle bestillinger blir sendt samme dag, eller dagen etter mottatt bestilling.
Mer informasjon om sammenleggbar sykkel til bobil og campingvogn

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.