Grillbrakett til bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Grillbrakett til bobiler

Ønsker du ekstralys? Med Lazer grillbraketter får du en spesialtilpasset og montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bobilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bobil, med en enkel montering som ikke tar for lang tid.

Grillbrakett til bobiler

Grillbrakett til bobiler

Visste du at en 50-åring trenger 3 ganger så mye lys som en 20-åring for å se veien like godt?
Bytt til LED fjernlys og få adskillig sterkere lys!

Enkel montering

Brakettene er spesialdesignet for å felles inn som en del av bobilens originale grill, og gir et nymoderne og originalt utseende. Resultatet er en veldig bra, godkjent og solid montasje som ut som den kommer rett i fra fabrikken. Plassering i grillen vil gi en perfekt høyde på lyset.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med modelltilpasset grillbraketter og komplett installasjonmateriell for monteringen. Det også inkludert en detaljert og komplett monteringsguide for den gitte bobilen du bestiller braketter for. Lampene følger ikke med og må bestilles separat.

Les mer om produktet hos Ekstralys her.

Ekstralys.no er en anerkjent lysleverandør på det norske markedet og er kjent for kvalitetsprodukter, god service, konkurransedyktige priser og god produktekspertise.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.