Leie bobil med Spaceships

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Leie av bobil Storbritannia og Europa med Spaceships

Leie bobil i London, Edinburgh eller Dublin? Spaceships Campervans er Storbritannias mest pålitelige bobilutleiefirma. Deres spesialdesignede kjøretøyer er kompakte i størrelse, enkle å kjøre og drivstoffeffektive.Spaceships bobiler

Etter lettelser av Covid-19 restriksjoner, kan du nå ta en ferie i en bobil. Campingplasser er åpne og Spaceships filialene er åpne for bestillinger og utleie.

Spaceships har også på plass nye sikkerhetsretningslinjer for rengjøring, bestilling, overlevering samt avlevering av kjøretøyer, og de har blitt tildelt standarden «We Good to Go» av Visit Britain.

Bobilene fra Spaceships har store dobbeltsenger, komfyr, kjøleskap/kjølemaskin, vann, matlagingsutstyr, iPod-tilkobling og sitteplasser med belte for 1-7 personer. De tilbyr også veihjelp hele døgnet, ubegrenset kjørelengde og omfattende forsikringsalternativer mens du er på farten.

Spaceships garanterer alltid konkurransedyktig priser uten skjulte kostnader

Spaceships samarbeider med Caravan and Motorhome Club
Spaceships Rentals er den eksklusive partneren til Experience Freedom fra The Caravan & Motorhome Club for bobil- og bobilutleie.En av fordelene med partnerskapet er at alle Spaceships Rentals -kunder kan få en midlertidig tilgangskode til The Caravan & Motorhome Club i løpet av leieperioden.

Dette betyr at de kan glede seg over en rekke fordeler som medlemspriser på over 2700 campingplasser, tilgang til kun sertifiserte steder og rabatterte fergeoverfarter.

Se bobiler og les mer om Spaceships her

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.