De beste vinterdekkene

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Her er de beste vinterdekkene de siste fem årene

Forbrukerrådet har analysert resultatene fra alle NAFs vinterdekktester de siste fem årene. Undersøkelsen viser hvilke dekkprodusenter som lager de beste vinterdekkene for norske veier.

De beste vinterdekkene

De beste vinterdekkene

I følge analysen til Forbrukerrådet er den finske dekkprodusenten Nokian Tyres «i en klasse for seg»:

«Gang på gang oppnår den finske dekkprodusenten supre resultater, uavhengig om det er merkets piggdekk eller piggfrie vinterdekk som testes. Nokian havner rett og slett på topp i alle rangeringer Forbrukerrådet har laget», skriver Forbrukerrådet i en artikkel på sine nettsider.

Best på norske veier

Forbrukerrådets analyse er basert på Norges Automobil-Forbund (NAF) sin store test av nordiske vinterdekk og tar utgangspunkt i de siste fem års resultater (2010-2014). Testen gjennomføres hvert år i Finland og omfatter både piggdekk og piggfrie modeller.

– Forbrukerrådets analyse viser at arbeidet vi legger ned i produktutvikling gir resultater.  Vårt mål er å levere de beste vinterdekkene til norske vinterveier og testen viser at vi lykkes med det, sier Fredrik Hauge, produktsjef i Nokian Dekk.

Se resultatene fra analysen her: 

http://www.forbrukerradet.no/annet/tester-og-kj%C3%B8petips/produkter/den-store-vinterdekkguiden

Beste piggdekk-merke:
– 1. Nokian: 8,54 poeng

Beste piggfri-merke:
– 1. Nokian: 7,60 poeng

Beste merkene sammenlagt (pigg og piggfri):
– 1. Nokian: 8,07 poeng

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.