Finnair beste europeer i Asia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Finnair beste europeer i Asia

For andre år på rad har den asiatiske reiselivsbransjen og reisemedia stemt frem Finnair som «Beste europeiske flyselskap 2014». Det skjedde ved 25-årsjubileet til reiselivsarrangementet «TTG Travel Awards» i Bangkok den 3. oktober i år. Finnair forsvarte sin topplassering takket være høy punktlighet og pålitelighet samt oppgraderinger av selskapets lounger på Helsinki flyplass og ombord. 

Stjernekokker bak ny meny

Neste år løfter Finnair menyene sine opp i skyene på selskapets langdistanseruter. Det skjer takket være et samarbeid med noen av Finlands fremste stjernekokker – blant annet Finlands representant i Bocuse d’Or i Lyon neste år, Matti Jämsén, kjøkkensjef på GW Sundmans, Ari Ruoho, kjøkkensjef på Nokka og Kari Aihinen, kjøkkensjef på Savoy. Menyene skal tilpasses etter de forskjellige årstidene. Det blir også en spesialmeny når Finnair tar imot sin nye Airbus A350 neste år, som første selskap i Europa.

Finnair daglig til Hong Kong

Hongkong er en smeltedigel mellom øst og vest, et shoppingparadis og en storby med høyt tempo som er omgitt av fantastisk natur. Du kan starte byferien med for eksempel å ta fergen over til Kowloon, der kun fantasien setter grenser blant alle gatemarkedene. De som vil ha en roligere atmosfære finner den på populære Repulse Bay Beach.
Den fantastiske utsikten over det turkise Stillehavet fra Victoria Peak kommer til å ta pusten fra deg, og fornøyelsesparken Ocean Park passer for hele familien med sine akvarier og kjempepandaer. Alle de enorme shoppingsentrene er et paradis for alle shoppere. Den halvtimelange turen med fergen over til Lantau bringer deg flere lysår bort fra det pulserende bylivet.
Finnair flyr daglig nonstop fra Helsinki til Hongkong International Airport Terminal 1 område E. Alltid med smidige forbindelser fra Oslo.

+37 000 til Asia i september

Frem til 30. september i år har 1 374 430 passasjerer valgt å fly den korteste veien via Helsinki flyplass til Asia. Det er 37 000 flere enn i samme periode i 2013. Helsinki beholder dermed sin stilling som Nord-Europas i særklasse største gateway til Asia og Europas fjerde største til Japan. Det viser flyplasseieren Finavias offisielle statistikk for september 2014. Hittil i år har trafikken økt mest til Sør-Korea +15,1 %, Japan +12,9 %, Kina +10 % og Vietnam +5,6 %, og flest passasjerer fløy til Japan, Kina og Thailand.

Flere luksusmerker på Helsinki flyplass

Armani, Burberry, Ralph Lauren og Ferragamo er fire luksusmerker som har én ting felles. De er på vei inn på Helsinki flyplass. Dette skjer etter at World Duty Free Group har tatt over taxfree-handelen på flyplassen. Selskapets mål er å tilby Nordens i særklasse beste flyplasshopping. I alt blir det sju nye butikker.

Finnair flyr 300 ganger i måneden til Asia!

Beijing, Shanghai, Chongqing, Hong Kong, Tokyo, Nagoya, Osaka, Seoul, Bangkok, Delhi, Singapore, Hanoi og Xian.