Reiser til New York øker kraftig

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Reiser til New York øker kraftig

I år har antall bookinger til USA virkelig fått fart på seg. Ticket Feriereisers bookingstatistikker viser at New York øker med 25 prosent sammenlignet med tall fra i fjor, mens reiser til Fort Lauderdale øker med 81 prosent.

bobil i usa

Leie en bobil i USA?

I forbindelse med USA-dagene til Ticket i uke 43 har Ticket sett på reiser til USA. På topp 5 ligger det hele 3 destinasjoner i populære Florida: Orlando, Miami og Fort Lauderdale. Mye av den økende interessen til Florida kan skyldes flere nye ruter over dammen, men også større pågang på cruise.

– Et cruise i Karibien har blitt veldig populært for våre kunder. Nå som det har blitt både billigere og enklere å komme seg til USA og Florida har vi virkelig fått øynene opp for hva slags ferie et cruise der borte kan tilby. Det er alt fra fantastisk snorkling, bading med delfiner, og oppleve flere karibiske øyer. Rett og slett en herlig ferieform, forteller Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Helikoptertur i New York

Flere ønsker å bruke ferien sin på opplevelser. Mens noen velger å reise til Disney World i Orlando, har andre lyst til å booke helikopterturer i New York og i Grand Canyon.

– Ellers kan man for eksempel kjøre Route 66 til vestkysten. Det er i det hele tatt tusenvis av ting å oppleve i USA og da er det ikke så rart det har blitt mer populært de siste årene – for alle aldersgrupper, sier Wolff Andresen.

Reiser til USA, topp 10:
1. New York
2. Orlando
3. Miami
4. Los Angeles
5. Fort Lauderdale
6. San Francisco
7. Houston
8. Minneapolis
9. Las Vegas
10. Boston

*Bestillinger hos Ticket Feriereiser gjort frem til 15. oktober 2014. Gjelder reiser til USA.

Utleie av bobierl i USA:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.