Hvorfor bruke kredittkort?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hvorfor bruke kredittkort?

Å bruke kredittkort er tryggere enn et vanlig bankkort. Les mer om fordelene med kredittkort nedenfor.

Kredittkort anbefales særlig mye når du skal på bobil og campingferie eller handle på internett!

Eksperter anbefaler bruk av kredittkort til betaling så lenge du har oversikt over når det legges til renter og gebyrer, og at du betaler regninger senest på forfallsdato.

Hvorfor bruke kredittkort - fordeler og ulemper

Hvorfor bruke kredittkort – fordeler og ulemper

Du har rett til å få tilbake penger fra kredittkortselskap dersom selger ikke respekterer forbrukerrettigheter eller har gått konkurs. Denne rettigheten kalles Chargeback og gir en ekstra trygghet til de som betaler med kredittkort. Denne rettigheten har du ikke ved bruk av vanlig bankkort/debetkort.

Ved bruk av kredittkort trekkes det ikke penger fra din personlige bankkonto, du kan kontrollere transaksjoner i etterkant og kontrollere at det ikke er foretatt ugyldige transaksjoner.

Blir du utsatt for svindel tar kredittkortutsteder ansvaret.

En annen fordel med kredittkort er at de ofte har inkludert reiseforsikringer når minst 50% av reisen er betalt med kortet.

Videre har mange av kredittkortene en rekke bonus og cashback ordninger, det vil si at du enten får trukket x antall prosent på fakturaen, eller en eller annen form for bonus som kommer deg tilgode.

Se de beste kredittkortene her!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.