VERDENS FØRSTE A350 TIL FRANKFURT

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

QATAR AIRWAYS FLYR VERDENS FØRSTE A350 TIL FRANKFURT FRA JANUAR 2015

Doha, Qatar – Qatar Airways aller første A350 kommer til å trafikkere Frankfurt. Flyselskapet blir det første i verden til å fly det etterlengtede og omtalte flyet fra Airbus.

VERDENS FØRSTE A350 TIL FRANKFURT

VERDENS FØRSTE A350 TIL FRANKFURT

Det første flyet leveres på slutten av året og kommer deretter til å trafikkere Frankfurt fra midten av januar 2015.

Qatar Airways flyr i dag to ganger daglig til Frankfurt fra Doha. Det nye A350-flyet kommer i begynnelsen til på trafikkere ruten QR067/068, for deretter også å trafikkere QR069/070.

Bobilutleie i Frankfurt

Qatar Airways A350 har totalt 283 plasser, hvorav 36 plasser i Business Class og 247 plasser i Economy Class. Flyselskapet har bestilt 80 stk. A350, hvorav åtte er beregnet av å være i trafikk fra slutten av 2015.

– Dette året har virkelig vært «Flåtens år» for Qatar Airways. Vi har fått vise våre passasjerer hvor viktig det er med kvalitet og komfort om bord, gjennom å tilby dem den ledende teknologien som finnes tilgjengelig i flyindustrien i dag. Vi ser frem til å kunne lansere vårt første A350-fly på ruten mellom Doha og Frankfurt, for deretter også å kunne fly dette fantastiske flyet til mange andre destinasjoner i vårt omfattende nettverk, sier Akbar Al Baker, Group CEO i Qatar Airways.

Innen utgangen av året vil Qatar Airways fly til 146 destinasjoner. Den 26. oktober åpner ruten til Djibouti (Djibouti) og den 4. desember åpner ruten til Asmara (Eritrea). Selskapet flyr i dag til 144 forretnings- og turistdestinasjoner i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia, Nord- og Sør-Amerika. I september ble selskapets første A380 levert, et fly som i dag trafikkerer ruten mellom Doha og London Heathrow.