Norsk Bobil og Caravan Club

Norsk Bobil og Caravan Club

Norsk Bobil og Caravan Club, NBCC (tidligere Norsk Caravan Club) er største interesseorganisasjonen for brukere av bobiler og campingvogner til ferie og fritidsformål i Norge. Landsmøtet vedtok 31. mai å endre navnet for å vise at organisasjonen også ivaretar interessene for bobilbrukere som i økende grad utgjør medlemmene i NBCC.

NBCC arbeider gjennom politiske organer og prosesser for å sikre bedre tilrettelegging og styrke tilbudene for bobiler og campingvogner i Norge. Eksempelvis avgiftspolitikk, campingplassretningslinjer, krav til sikkerhet og tilrettelegging for camping lokalt og sentralt.

NBCC bidratt til å opprette egen klagenemnd for brukere av bobiler og campingvogner når det oppstår tvister angående feil, mangler eller andre uoverensstemmelser i forhold til produsenter og leverandører. Klagenemda begynner 1. august i år, og sikrer alle medlemmer i NBCC en skikkelig oppfølging for minimal kostnad. NBCC har og en rekke medlemsfordeler.
– Navnejusteringen til Norsk Bobil og Caravan Club viser at vi følger samfunnsutviklingen, sier Bjørn Johansen, nyvalgt president i NBCC.

– Bobilbruk er en sterkt økende ferieform og utgjør, sammen med campingvogner, det største antall ferieovernattinger i Norge. Dette gjør camping til en av de viktigste turistnæringene, noe vi i NBCC ønsker å markere overfor administrative og politiske beslutningstakere, sier Bjørn Johansen som ønsker både gamle og nye brukere av bobiler og campingvogner velkommen som medlemmer.
Norsk Bobil og Caravan Club har hovedkontor på Sørumsand.
Telefon: 63 82 99 90

Kilde: nocc.no

Annonse:  1 kommentar til “Norsk Bobil og Caravan Club

  1. Turd Irene Lindås Jørgensen
    3. november 2015 på 11:13

    Jeg er medlem av NBCC og mottar deres medlemsblad. Så får jeg også bladet BIL med tilleggsregning på kr.98.Jeg ønsker ikke å motta bladet BIL. Ønsker derfor regning for fortsatt medlemskap i NBCC uten tillegg for BIL.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.