100 propanautomater

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

AGAs propanautomater

Snart 100 propanautomater fra AGA i Norge

I 2016 var det 12 propanautomater fra AGA i Norge. Nå, et og et halvt år senere, er tallet oppe i 82. Planen er å komme opp i 100 propanautomater i løpet av 2018. Det merkes at handlemønsteret på propanflasker er i ferd med å endre seg.

AGAs propanautomater har blitt en stor suksess. Det planlegges å nå 100 stk. i løpet av 2018

AGAs propanautomater har blitt en stor suksess. Det planlegges å nå 100 stk. i løpet av 2018.

Nordmenn bruker mye propan – enten det er til bobilen, campingvogna, båten, grillen eller hytta. Hittil i år har det gått mer enn 150 tonn med propan gjennom AGAs automater, og Morten Roness, Head of Consumer Sales i AGA, er storfornøyd:
– Vi er veldig godt fornøyd med utviklingen. Tilbakemeldingene fra både kunder og utsalgssteder er at man sparer tid, og at de er enkle å bruke. Dessuten er man ikke avhengig av å forholde seg til åpningstider, sier han.

Etter at den første automaten ble plassert på Kiwi Grålum ved Sarpsborg i 2016 har det bare gått én vei. Stryn-bedriften Vendanor leverer automater på høygir for å møte etterspørselen.

– Vi er svært glade for at AGA valgte å satse på propanautomater sammen med oss, forteller daglig leder i Vendanor, Harold Wieldraaijer.

– Vi merker en endring i handlemønsteret til kunder som skal handle propan. Blant annet har vi opplevd kunder som etterlyser propanautomater på plasser hvor det kun er manuelt salg. Etterspørselen etter slike løsninger har bare økt siden vi begynte i 2013, sier han.

Det er en automat utenfor Bergen som visstnok har størst sirkulasjon av propanflasker.

– Denne automaten har alene omsatt mer enn 12 tonn med propan første halvår, forteller Roness, som sier at suksessen er begrunnet med at automatene er lette å bruke og forstå.
– Utformingen er intuitiv og tilbakemeldingene fra kundene er svært gode. Spesielt eiere av campingvogner og bobiler setter pris på at flaskene har AGA-forsegling. Det betyr at flaskene er reviderte og trygge å bruke. Det i seg selv er en billig forsikring. AGA betyr kvalitet, avslutter Roness.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.