Polar 2019

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Polar nyheter 2019

Polar 2019 – Nyheter från Polar

Nu lanseras årsmodell 2019 av Polarvagnen. Det är en spännande årsmodell med stora tekniska framsteg. Här finns en ny lösning för fjärrstyrning av vagnens funktioner – Polar Connect. Dessutom blir Polar unik med uppvärmt gråvattenavlopp som standard.

Unika Polar 590 CTH VK Customized jubileumsvagn

Unika Polar 590 CTH VK Customized jubileumsvagn

Här är 2019 års nyheter i korthet:

POLAR CONNECT

Polar Connect är ett nytt system för fjärrstyrning av vagnen. Med en app skapar du ett konto och styr bl a värme, kylskåp och belysning. Du kan kolla status på vagnen och hantera larmet. Lösningen bygger på ett inbyggt SIM-kort som aktiveras automatiskt. Appen finns för iOS och Android.

UPPVÄRMT AVLOPP

En finess som från 2019 är standard i varje Polarvagn är uppvärmt avlopp. Nu är det slut med att gå ut en kall, mörk vinterkväll för att knacka is från utloppet.

KOMPRESSORKYLSKÅP

Du kan nu välja till ett kylskåp med kompressor istället för absorbtionsteknik. Kompressorn drivs med el, ger effektivare kyla och drar mindre energi. Absorbtionskylskåpen är dock fortfarande standard.

PAX-FLÄKT

Från och med 2019 sitter en äkta PAX-fläkt i varje Polarvagn med TR-planlösning (bakre toalett). Pax är svensktillverkad, driftsäker och tyst – som man vill att det ska vara i ett litet utrymme.

FÖRBÄTTRAT GOLVVÄRMESYSTEM

Golvvämesystemet har fått med en kulventil, så att fördelningen av det varma vattnet blir jämnare över hela golvet. Systemet har en separat cirkulationspump som styrs via Polar Conect.

JUBILEUMSVAGN

Polar fyller 55 år och det firar vi med en speciell jubileumsversion av 590 CTH Customized. Vagnen har inbyggt vinkelkök. Extremt lättjobbat med perfekt funktion och lyxigt utseende.

Utöver detta finns flera nya planlösningar som ökar valfriheten ytterligare – bl a en helt ny lösning med tvärställd dubbelsäng och barnkammare.

Polarvagnen är Sveriges populäraste husvagn och byggs i Dorotea. Varje vagn täthetstestas i vår egen klimatkammare för att klara nordiskt klimat, och vägs in för sin unika tjänstevikt. Alla Polarvagnar tillverkas för hand av våra Mästerbyggare. Kanske är det därför 80% av alla Polarvagnar som byggts sedan starten 1964 fortfarande rullar på våra vägar.

SoliferPolar AB är den mest nordligt belägna husvagns- och husbilstillverkaren i världen. Högkvalitativa husvagnar och husbilar har tillverkats i Dorotea i Norra Sverige i mer än 50 år. Polarvagnen är Sveriges mest sålda husvagn genom tiderna.

Företaget har drygt 60 erfarna, dedikerade medarbetare som arbetar målinriktat med stränga kvalitetstester för att producera de bästa husvagnarna och husbilarna på marknaden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.