Hymers nya husbil Exsis-i 588

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hymer presenterar ny lättviktshusbil. Hymers nya husbil Exsis-i 588

Hymers nya husbil Exsis-i 588 hade många besökare redan under den första dagen på Elmia Husvagn Husbil.
– Detta är den första bilen i en helt ny generation av lättviktshusbilar, säger Christopher Engstrand, koordinator på Hymer.

Hymer satsar mycket på att få ner vikten på sina husbilar. Nya Exsis-i 588 är ett tydligt exempel på detta med en vikt på endast tre ton när den lämnar fabriken.

Hymer satsar mycket på att få ner vikten på sina husbilar. Nya Exsis-i 588 är ett tydligt exempel på detta med en vikt på endast tre ton när den lämnar fabriken.

Hymer arbetar hårt med att få ner vikten på sina husbilar och Exsis-i 588 är en bil som lämnar fabriken med en tyngd av runt tre ton.
– Bilen ingår i den så kallade nya tretonsklassen vilket gör alla ska kunna köra den. Med runt 500 kilos packning så kommer man bara upp i tre och ett halvt ton och då är det fritt fram för alla att sitta bakom ratten, säger Christopher Engstrand.

Både isolering och interiör är gjort av lättare material utan att komforten för den skulle är minskad på något sätt.
– Bilen är isolerad med så kallad PUAL 2.0, som står för polyeten och aluminium, vilket gör att vikten kan hållas nere. Dessutom är alla våra bilar vinterbonade som standard och våra bilar testas ner till minus 30 grader, säger Christopher Engstrand.

Hymer firar 60 år vilket också uppmärksammas i montern med bland annat extrautrustade jubileumsmodeller.
– Alla våra 21 husbilar som finns här kommer direkt från fabriken, så det är väldigt roligt att kunna visa det allra senaste från Hymer. Det är minst lika roligt för oss som arbetar med Hymer eftersom det är första gången för oss också, avslutar Christopher Engstrand.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.